– 4 kg

på två dagar. Det känns helt jättebra! Jag vet att det mesta bara är vatten och ja, jag vet att det inte är bra att gå ner för snabbt, men så länge jag mår bra och det känns ok tänker jag fortsätta. Jag har ju kört cb tidigare och jag vet ju att jag mår så otroligt bra och blir så mycket piggare, det gör ju inget heller. Det är ju lite jobbigt att springa på toaletten hela tiden, men det blir ju också bättre sen. Jag provade en av barerna idag på väg hem från jobbet, den var ok, men inte sådär wow, men det kan ju vara gott att få tugga ibland. Och som sagt den var helt ok, sen kan man ju hoppas på att de andra två smakerna är godare. En annan nackdel är kläder!!! Hur ska man göra med dessa???? Jag har inga kläder som jag kan ha, de jag kan ha är förstora, och jag vill inte handla nya heller eftersom jag vill gå ner mer innan, så finns ju risken att man krymper ur dom snart igen… *suck* Det är skitjobbigt! Men det är ganska motiverande att gå och titta på alla snygga kläder som man kan shoppa sen, när man är mindre. Det ger en också en liten kick att fortsätta…

Mitt nästa  mål är att bli tvåsiffrig! Tänk vad härligt det skulle vara, då måste jag unna mig något härligt… Men det är ju en bit kvar tills dess, närmare 11,1 kg, men varje minus är ju en seger i sig… =)

Puss på er alla godingar!

Var den du är, det finns redan så många andra!

Trotsiga ungar

trotsiga ungar???? Jag har verkligen inte tålamod nog… Jag försöker vara så lugn och sansad som möjligt men det är inte lätt alla gånger. Men jag får trösta mig med att det är härligt väder ute. Vi satt ute och åt middag idag, eller rättare sagt min man och lilltroll gjorde det. Felicia låg i soffan och sov, och jag går ju på cambridge och har intgagit alla måltider redan. Men det var mysigt i alla fall. Nu har småttingar i alla fall lagt sig i sängen, sen får vi väl se hur länge dom ligger kvar där… Visst är det härligt med VÅR?!?!? Jag riktigt myser och känner mig alldeles jätteglad. Trots att jag bara jobbar och ändå aldrig har några pengar. Är det någon som har ett bra sätt att tjäna lite extra på så kan ni väl säga till? =)

 

Nu ni, mina vänner är det dags för en härligt kvällsdusch!

Kram på er!