Då är det dags!

Jag har haft en rejäl svacka här på två dagar som jag helst vill stryka ur mitt liv.

Idag börjar jag alltså om igen, måste komma igång igen. Det som gick så bra i början. Men skam den som ger sig! Nu är det 16 dagar kvar till fotografering och mätning och då måste jag ju vara till min fördel. Annars så har jag ju misslyckats helt. Men eftersom jag inte har fått den respons som jag trodde jag skulle få så blev jag lite off ett tag. Allt på grund av att min konsulents chef inte har haft mage att höra av sig till E som ska skriva artikeln, och då blir jag lite sur. Hon kunde i alla fall ha sagt nej jag är inte intresserad eller något, men nej, inte ett ljud… Tanken var ju att jag skulle ha fått den här kuren betald, vilket jag inte har fått hittills, vilket i sig inte är ett problem, men just att D inte ens kan höra av sig tycker jag är lite dålig stil…

Nu måste jag springa och hämta trollen på dagis, eller cykla rättare sagt! Kanske kommer tillbaka senare! =)

Jag vill inte sätta världen i brand – bara tända en eld i ditt hjärta!

SKIT DAG!

Wuäääääää!!!!!!!!

MINA MÅTT

  VIKTIGA MÅTT    
Datum: 23-apr 22-maj 18-jun
Vikt: 114,7 103,7  
Mått:      
Hals 40 cm 37,5 cm  
Över arm höger 43 cm 39,5 cm  
Överarm vänster 42 cm 39,0 cm  
Midja 118 cm 105 cm  
Höft 121 cm 118 cn  
Rumpa 122 cm 116,5 cm  
Lår höger 73 cm  68 cm  
Lår vänster 74 cm 69 cm  
Vad höger 45 cm  44 cm  
Vad vänster 45 cm  43,5 cm  

Hemkommen

från Mariestad, sitter i soffan och dricker nyponte med min man… Och jag har fortfarande inte hittat någon present åt honom, har iof inte haft så mycket tid heller… men jag måste försöka fixa något i veckan, har fram till torsdag på mig. Nackdelen är att jag inte riktigt har någon tid, men måste försöka lösa det på något sätt.

Annars så är allt lungt här. Vi har inte gjort så mycket i helgen, grillat och promenerat och druckit vin, men det var trevligt. Kul att träffa Mari och hennes familj igen. Tjejerna blev helt frälsta i deras studsmatta så det lär bli mycket prat om en sådan nu… var man nu ska ställa en sådan på en tomt som sluttar….

Nej, det här duger inte, måste ta och krypa ner i sängen, det är jobbardag i morrn. Tänk vad skönt det är att bara jobba en vecka till, sen är jag ledig en vecka. Det ska bli SÅ härlig!

Nu

har jag kommit hem och landat lite efter min helg i Mariestad. Vi åkte ner i fredags morse och hämtade upp min kompis Mari, sen bar det av in till Skövde för en liten shoppingtur. Det var trevligt. Tyvärr så slutade besöket med en cheesburgare på Mc Donald’s, men det kunde ha varit värre. Sen på kvällen grillade vi, och ja jag åt också, men jag åt bara kött och grönsaker, och hoppade faktiskt över både potatisgratängen och såsen, tyvärr så blev det alldeles för mycket vin till, men jag hade trevligt.

Lördagen var segdragen till en början, men på eftermiddagen kom vi ut och gick en långpromenad. Vi gick ner till hamnen och jag känner mig så duktig när jag inte åt något medan dom andra åt både korv, hamburgare eller glass. Grillade på kvällen igen, men jag tog faktiskt bara min bar, är jättenöjd över det. På hemvägen idag så blev det åter lunch på McD, och jag som älskar deras mat, men jag stålsatte mig och luktade bara lite. Lite knäpp kanske men men. Så jag är faktiskt nöjd med helgen trots det lilla bakslaget i fredags, och resten i förra veckan. Men jag ska försöka skriva här varje dag framöver och göra som Linda skriva upp allt jag äter. Jag har ju bara tre veckor kvar nu innan jag ska på fotografering och jag måste fixa det här, kan inte fuska på det här sättet, jag får ju skämmas, eller rättare sagt jag gör det! Men när dom här veckorna är över kommer jag att köra kombinerad kur. Äta på helgerna, givetvis nyttigt, för att komma in i en ny anda. I veckorna så är det enklare, när man är på jobbet så är det ganska skönt att slippa ta med matlåda och såna saker faktiskt.

Men det är ett tag kvar, jag ser redan fram mot midsommarafton, då ska jag äta massor av goda saker, grönsaker, kött, skaldjur, lagersallad, inte nyttig jag vet, men ett måste på midsommar, sill, färskpotatis, jordgubbar, lax, bröd, sen blir det nog grillat också. Men som sagt, det är ju bra mat, förutom lagersalladen, men den är underbart god. =)

 
Kärnan i äkta vänskap är att tillåta varandra små felsteg.

 

HJÄLP MIG!!!

Vad ska jag ge till min älskade make i födelsedagspresent? Det enda han önskar sig är en Dewalt Skruvdragare och det är lite för mycket pengar just nu. Så snälla ni vänliga självar, alla tips är välkomna. Jag skulle vilja ge något som är personligt, och kärleksfullt… men just nu är det stop och jag har bara en vecka på mig….


Wow

trodde inte jag skulle få se solen idag, men lagom tills jag kom hem från jobbet så dök den upp. Jag blir så glad när solen skiner, det gör så otroligt mycket. Mamma hämtade barnen på dagis idag, eftersom Fredrik jobbade och jag inte kom hem förrän runt sju, så jag har precis lagt dom i sängen och själv satt mig ner i soffan med en bar och lite ramlösa. Nu kom min make hem också han hade köpt lite loka åt oss. Så nu ska vi festa loss ordentligt framför tv:n. =)Så snart en kvinna tänker någorlunda snabbt så kallas det intuition.

Jag är beroende

av mineralvatten… Tänk att det är så himla gott! Jag dricker massor! Men det blir lite dyrt i längden om man ska köpa varje dag så jag måste nog ta och minska ner lite. Vi har ju naturellt på jobbet, men det är inte lika gott, och så är det så mycket bubblor i. Men men, sen har jag upptäckt att kaffet på pressbyrån är kalaspuff. Det på jobbet går inte att dricka, tyvärr.

Annars så har dagen gått bra. Inga fallgropar någonstans. Jag har lovat mig själv att jag måste hitta tillbaka till utgångspunkten, tycker det är jättejobbigt så här i grilltider. Men jag gör det för mig själv och det är bara en liten del av mitt liv, och det är bara jag som kan göra något åt min vikt. Jag tänker köra ren kur fram till midsommar, sen kommer jag att köra ren kur i veckorna och äta nyttigt på helgerna, för det är då det är som jobbigast och om jag då har planerat in maten jag ska äta så tror jag att det blir lättare. Grillad mat är ju perfekt och jag älskar det! Likaså skaldjur, tänk vad härligt med kräftor!

Och så ska jag ha en helg med massor av shushi, gick förbi flera ställen idag på väg till tåget, och det sög ordentligt i sushitarmen. Jag riktigt längtar. =o)  Det är bra då har jag något att se fram mot.

Nu är mitt mål att komma under 100 och jag har 4,5 kg kvar. Jag har alltså hållit på i fyra veckor och jag är faktiskt missnöjd med min insats, men från och med nu kan den bara bli bättre… Och den SKA bli bra! Jag har 3,5 vecka kvar på dealen, sen är det ytterligare två veckor innan midsommar. På midsommarafton ska jag fira, då ska jag få äta riktig mat och det ska bli så gott. Men till dess, så ska jag ta en dag i taget….

Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken.

Tack alla gulliga själar

Jag är inte lika på som jag var till en början, jag har sååå svårt att hålla mig till mina shaker och mina barer, men jag kämpar, trots en del snedsteg, jag vet jag har ingenting att skylla på en dålig karaktär helt enkelt. Men våger går i alla fall neråt, om än inte lika snabbt som första veckan. Både i går kväll och ikväll har jag i alla fall varit och tränat och det känns bra. Har precis kommit ut ur duschen och ska ta och krypa ner i sängen.

Jag har varit dålig på att blogga de senaste dagarna, men jag ska försöka bli bättre, det kanske är enklare om man håller sig hit. Och jag vill tacka alla gulliga själar för kommentarerna till min blogg, det ger en verkligen en push frammåt. Dom betyder mer än ni anar.


KRAM på er ALLA

I morgon är en annan dag

Tänk att jag

har lyckats träna två dagar i rad, är så imponerad av mig, har inte varit på gymet sen i november, men det känns bra. Är precis hemkommen och ska krypa ner i sängen om en liten stund. Annars så är det som vanligt här, helgen går aldeles för fort och dagarna går lika snabbt dom. Jag tycker bara veckorna går utan att man gör något. Men nästa helg åker vi ner till Mariestad och hälsar på Mari och Stefan, det ska bli skoj att träffa dom igen, sen är det bara två veckor kvar innan vi åker till Gotland, känns också helt underbart. Sen hoppas jag att sommaren är här! =)

KRAM på er ALLA