Jag är SÅ nöjd!

Med min nya frisyr! Jag hade ingen som helst aning när jag gick dit. Från början så hade jag planerat att klippa mig kort igen, och sen tänkte jag klippa mig kort och sen spara luggen, men så behöll jag i alla fall längden och klippte upp det bak, tänkte spara luggen, men klippte lite flikar i luggen i alla fall och det känns jättebra.

Matdagen har gått jättebra den också. Jag har hållit mig till det jag ska och är helnöjd. Jag hoppas att det ger resultat nu dom här sista dagarna… Känns lite tråkigt när vi ska över till Gotland, men jag ska i alla fall göra mitt bästa. Jag måste verkligen fixa det här. Jag vill ju så gärna kunna ha mina Jeans!

Men om jag sköter mig nu så kanske det kan gå vägen. hihi

Den som tiger han samtycker

God Morgon!

Tänk att det ska vara så svårt att bli tvåsiffrig! Men jag harmig ju själv att skylla, men igår var en bra dag och jag hoppas att dagen idag blir lika bra. Den SKA bli lika bra. Solen skiner och allt känns så härligt. Barnen sitter ute på terassen och äter frukost. Det är bara 11 dagar kvar till fotograferingen så det gäller att lägga in en ordentlig slutspurt här nu. Så kanske jag kan ha mina nya jeans då. *hoppas hoppas*

Det som kommer från hjärtat – går till hjärtat