Ja då var det dags

för en ny fas i mitt viktminskande liv. De senaste dagarna har spårat ut HELT! Men jag har nu gjort en deal med mig själv. På måndag är det dags igen för en cb-kur. Men jag har nu vissa utvalda dagar som jag även får äta mat. Jag kör kombinerad kur. Enligt planen för nästa vecka så ser den ut så här.

Måndag: CB hela dagen
Tisdag: Lunch med min fd Chef
Onsdag: CB hela dagen
Torsdag: CB hela dagen
Fredag: Tallriksmodellen  (Har inte bestämt vad än.) Jag får även äta frukt och grönsaker.
Lördag: Tallriksmodellen  (Har inte bestämt vad än.) Jag får även äta frukt och grönsaker.
Söndag: Tallriksmodellen  (Har inte bestämt vad än.) Jag får även äta frukt och grönsaker.

Listan kommer at bli mer detaljerad senare. Jag ska försöka att skriva in vad jag äter varje dag, även om det bara är CB-påsar. Inte så kul, men jag vill ju fortsätta och jag tror att det kan hjälpa att skriva upp allting, då har man ju liksom lite mer press på sig. Jag ska även sätta upp lite mål på vägen. Mitt första är fortfarande att bli tvåsiffrig, jag var SÅ nära förra veckan men som sagt den här veckan har det spårat ur helt, och jag har säkert gått upp tio kg. Men jag kan inte göra det ogjort och jag tar nya tag nu. Det är ingen som helst idé att börja redan i morrn, även om jag kommer att göra mitt bästa, men det är  midsommar och jag vet att jag kommer att äta en del onyttigheter också.

Sist men inte minst. Ni får ha en UNDERBART HÄRLIG Midsommarafton i morrn! Jag själv ska åka ut på en frukost picknick med min familj. Det gör vi varje år. Det sk abli jättemysigt. På vägen hem så plockar vi blommor, sen åker vi hem till barnens mormor och morfar således mina föräldrar och gör kransar. Runt halv två blir det en tur till Engelska Parken för dans kring stången, jag hoppas jag slipper i år också. =) (Att dansa alltså) Sen cyklar vi tillbaka till mina föräldrar och äter och dricker gott, kanske badar lite i poolen och bara MYSER! Så vi hörs väl kanske på lördag igen!

KRAMAR TILL ER ALLA; EN EXTRA TILL ER SOM KÄNNER ATT NI BEHÖVER!

En liten bit i taget, och du kommer långt.