God Afton mina vänner!

I morrn är det dags för verkligheten igen. Den här veckan har verkligen inte varit bra matmässigt, men det positiva är att jag känner mig än mer motiverad idag. Och jag hoppas att det håller i sig. Jag har faktiskt gått upp den här veckan och det är inte bara två kg. Har inte våga väga mig, men i morrn bitti är det dags för nu måste jag lägga in högsta växeln här. Jag måste engagera mig. För ett år sen sa jag samma sak, och visst jag väger ju inte riktigt lika mycket som förra året så här dags, men jag har inte gått ner som det varit planerat heller…

Men i morrn är en ny dag, och jag ska verkligen göra mitt bästa. Måndag till torsdag har ska jag bara köra Cb, och fredag till söndag kör jag kombinerat. Jag SKA skriva upp allting jag äter så att det verkligen syns. Då känns det lite jobbigare att synda. =)

Jag vet inte riktigt hur lödragen ser ut matmässigt än. Vi åker nämligen till Kolmården då, så vi får se, men jag ska göra det bästa av det hela i alla fall och har jag planerat innan så borde det fungera bra.

Hoppet är det sista som överger en.