Hej Amanda, Helena, Hanna, Gunnar och alla andra…

Det här är verkligen inte min grej…. jag är verkligen kass på just det här med att gå ner i vikt. Men skam den som ger sig! Nu har jag faktiskt övergivit cambridge för ett tag… Det är ju så trist! Nu har jag givit mig på viktklubb, det fungerar jättebra i praktiken, men jag har en svag känsla av att det här med att fylla i inte riktigt är min grej… Men jag ska i alla fall göra mitt bästa. Så idag var första seriösa dagen och så här ser min dag ut. Lite i underkant men i alla fall…

Frukost: 25% = 387 kcal

1.0 dl KESO mini

63 kcal

 

70.0 gram rökt skinka 3%

81 kcal

 

= 144 kcal

Lunch: 30% = 464 kcal

80.0 gram rökt skinka 3%

93 kcal

 

1.0 st tomat

13 kcal

 

2.0 dl KESO naturell (Arla)

162 kcal

 

10.0 st inlagda gröna oliver

60 kcal

 

 

= 327 kcal

 

Mellanmål: 15% = 232 kcal

0.5 dl KESO naturell (Arla)

41 kcal

 

2.0 st husmans knäckebröd

78 kcal

 

1.0 st tomat

13 kcal

 

= 132 kcal

Middag: 30% = 464 kcal

1.0 dl KESO naturell (Arla)

81 kcal

 

110.0 gram gurka

13 kcal

 

1.0 burk kräftstjärtar i lag (ICA)

153 kcal

 

125.0 gram kycklingfilé

131 kcal

 

10.0 st inlagda gröna oliver

60 kcal

 

= 438 kcal

Motion

Gå medel (5.6 km/h 30 min

192

 

= 192 kcal

 

 

P.s Det har tillkommit 3 oliver också… D.s


I morgon är en annan dag

på den nionde dagen…

har det varit tungt… Jag var så nära att ge upp på eftermiddagen. Men som tur är hade jag min älskade vän Mari på mailen som talade mig till rätta… TACK VÄNNEN!!!

I morse så möttes jag på perrongen av en brun liten papperspåse innehållande en festis och en knäckemacka… gissa om jag varit sugen på den knapriga mackan hela dagen… Inte blir det bättre av att jag och Mari suttit och diskuterat om vad vi ska äta när vi kommer ner till dom… recept på recept… och vi har suttit båda två och dreglat över våra tangentbord… Dessutom så jobbade jag kväll så det blev sent innan jag kom hem. Nu ska jag gå ner och lägga mig i sängen och se slutet på Shooter som jag såg början på igår…

I morgon är första dagen på resten av mitt liv

-6,3 kg

på en vecka!!!! Jag är riktigt nöjd faktiskt! Visst jag vet, 3 av kg är bara vatten som jag kommer att få tillbaka sen när jag börjar äta igen, men det är ju i alla fall en bit på väg. Men det är jobbigt nu ska ni veta… Jag är verkligen sugen på ALLT! Speciellt sushi! Inte blir det ju bättre av att man går förbi ett sushiställe på väg till och från jobbet!!!!

Jag har ju sagt att jag ska köra det här i tre veckor, men jag kommer att trappa upp lite tidigare eftersom vi ska ha en släktträff den 20 oktober och då känner jag inte riktigt för att äta påsar. Men det blir givetvis bara nyttig mat. =) Sen den 26 oktober så åker vi ner till Mariestad och hälsar på Mari och Stefan och då ska vi ha myspys ordentligt med bara nyttiga goa saker, som parmaskinka, skaldjur, gravad laxrulle med oströra, mm, så ska vi göra vår egen sushi, så jag får väl sukta tills dess… Men det ska blir härligt vi ska mysa riktigt ordentligt! Och dricka gott vin till. Sen gör det ju inget att vi är barnfria. Det är första gången som vi är utan barnen en hel helg på 4 år när Flisan kom. =) Men oj vad jag kommer att sakna dem!!!!

Just nu så ligger tjejerna i sängen och tittar på bumpa, jag kan tänka mig att Filippa snart ropar efter välling… Jag har försökt få bort kvällsvällingen på grund av att det inte är nyttigt för tänderna när man inte borstar dom efteråt, men hon vill verkligen ha den och har jättesvårt att somna utan… Men så tänker jag att, när jag var liten så var det inget tjafs om sånt och det är ju inte hennes permanenta tänder heller, så jag tror inte att det är någon större fara. Det är ju inte socker i den i alla fall, så det är ju alltid något.

Nej nu är det dags för soffan igen tror jag, är jättetrött, har sovit jättedåligt hela helgen, så jag orkar inte göra något vettigt alls. Fredrik är och köper mineralvatten och Pepsi Max till mig, jag hoppas att inte han gör samma tabbe som jag gjorde härom dagen. =)

KRAM på er ALLA

”Med båda fötterna på jorden kommer man inte långt”