Kom igen nu Sverige!

Sitter framför bumpa med barnen och väntar på att kaffet ska bli klart. Jag är jättekaffesugen, och det skulle vara så gott med lite choklad till. Jag har inte ens en brownie kvar juh. =) Men det är ok. Jag har precis ätit middag, och det var så himla gott, kycklingfilé i bitar, lök, och kidneybönor, curry, vitlök, sambal oelek, salt och peppar, och så vv fraische, och tabasco, och soja… sen var det nog inget mer. Blev 3 matlådor också, perfekt! Jag har också köpta fler apelsiner som jag tänkte jag skulle mumsa i mig ikväll… Jag hoppas Fredrik skalar. Nu ska jag titta på Byggar  Bob med tjejerna, men jag lämnar en rapport senare.

Lite senare… ja då är det paus i handbollen och den går ju sisådär just nu, men det kanske ordnar sig så småningom. Själv så har jag precis mumsat i mig några apelsiner. Dom är ju bara så goda! Vilken tur att jag har en sån underbar man som är så bra på att ska dem åt mig. Puss på dig hjärtat. =)

Det har gått bra idag också, lite lite till lunch kanske, men jag har inte varit hungrig och det är ju bra.

Frukost: 3 Wasa husman knäcke, 3 ägg, kaffe
Lunch: Nutrilett brownie och vatten
Mellis: 1 apelsin
Middag: Kycklinggryta med, kyckling, kidneybönor, lök, curry, sambal oelek, vitlök och viktväktarfraiche. Den var jättegod. Och så åt jag några salladsblad till.
Kvällsmys: 1 pannbiff, (gjorde ett gäng matlådor, och passade på att provsmaka en) och 3 apelsiner under kvällen.

Totalt: 1414 kcal
Max: 1620 kcal