– 0,6

stannade veckans minskning på. Den här veckans viktnedgång var inte lika stor som förra veckan. Vågen stannade på 122,4 kg, så det går ju i alla fall neråt. Och en stor orsak till detta var nog helgens svullande. Fredagen tillbringade jag i liggläge med magsjuka, och det jag minskade då åt jag nog upp i lördags. Fredrik hade köpt hem massa goda ostar och kex och chips och ja jag föll helt enkelt. Sen har jag ju inte rört på mig alls i stort sett då jag varit hemma med mina sjuka små älsklingar. Men det var då det, och nu är nu. Jag har inte spårat ur som jag brukar kunna göra efter en misslyckad dag, utan det har gått bra sen dess.

 Idag var jag hemma med Wille och Michelle som hade magsjuka igår. Dom är ju dock så stora så dom klarar sig själva ganska bra. Men småtjejerna fick faktiskt gå till dagis idag, dom har varit hemma en vecka och de behövde få komma tillbaka till rutinerna igen. Dock så hämtade jag dem redan kl. 16 istället för 18, så dom var inte där så länge idag. Sen skjutsade vi hem Wille och Michelle till Jeanette. Men det jag skulle komma fram till var att jag faktiskt kom ut på en härlig promenad på drygt 7 km idag. Jag mötte upp Fredrik när han lämnade tjejerna och så gick jag med honom till jobbet. Så tänkte jag att jag tar vägen runt Riby, och då gjorde jag. När jag kommit ungefär halvvägs så fick jag skavsår under fötterna, jag har verkligen inga bra skor att gå i, så det kändes rejält när jag kom hem sen. Det var ju inte så att jag hade något val än att släpa mig frammåt då det var ungefär lika lång åt båda hållen.. Men det känns bra nu, trots att jag har blåsor under fötterna. Tjejerna har precis lagt sig så jag tänkte ta mig ett varmt bad nu och pyssla om mina fötter lite extra. På min 1,5 timmes långa promenad så brände jag 457 kcal. Jag är nöjd! Måste dock hitta ett par nya skor, snarast. Var och tittade i helgen men hittade inget. Mina fötter är ju så himla känsliga. Men måste ta tag i det helt enkelt.

Idag har jag hittills ätit:

Frukost: 2 Falu rågrut, 2 skivor kalkon, 2 dl naturell yoghurt, 1 äpple.
Lunch: Tortillini
Mellis/Middag: 4 små tunnbröd, 6 skivor kalkon, och 3 köttbullar. (Mamma Scan)

Jag är inte direkt hungrig nu, men något lite lättare blir det i alla fall lite senare, då jag har en del kalorier kvar att äta upp,  borträkinad från de jag känat in extra idag.

Magen är mätt före ögat