Hjälp mig

Jag vill verkligen vinna så ni kan väl hjälpa mig, så har ju ni chans att vinna också. 🙂 Det enda du behöver göra är att klicka på länken nedanför.

Tack för hjälpen

Resor för 35.000

Men grillen är tänd och snart är det dags för middag, grillad kycklingflié och sallad i regnet. Mumsigt. Min man har lyckats få i ordning på vår inglasade uteplats så det blir premiärmiddag där ikväll med tända ljus. Jag känner mig så lycklig. Jag är jättetrött, men jag är alldeles kär i min älskade make, och barnen är helt underbara, så goa och söta. Det ska bli så skönt med semester. Jag riktigt längar. Vi har ju en minisemester nästa vecka, sen är det inte så många veckor kvar tills den riktiga och jag hoppas verkligen att det blir kalas väder. 🙂 Bebisen växer väl som den ska antar jag, Tjockare har jag i alla fall blivit, även om jag inte känner den lill* något, vilket är lite trist. Men det kommer väl det också antar jag. Jag är ju bara i v. 15+3 idag. Nu hägrar maten!

Ja det klart

jag lever!

Men nu när jag är gravid så har livet handlat väääldigt lite om det viktiga så att säga. Men jag försöker äta sunt och bra ändå, och inte gå upp så mycket under denna graviditet, vi får väl se hur bra vi lyckas med det, men ambitionen finns där i alla fall. Nu måste jag fixa lite kaffe för snart ska jag iväg till dagis på sommarfest. Det känns jätteinspirerande nu när det är kyligt och kallt. Har ingen större lust att sitta ute och frysa, men vi får väl se hur det blir med den saken.

Lev idag – i morrn kan det vara försent.