Fortfarande

ingen bebis! Inte för att jag hade förväntat mig det heller egentligen, men jag har ju hoppats. Men han borde ju inte ta allt för lång tid på sig kanske… eller? I vilket fall så längtar jag efter honom, det ska bli så mysigt att träffa den lille. När han väl behagar komma ut. Men än så länge så verkar han trivas där inne.

Själv så hade jag tänkt sätta mig och göra en liten matlista fram till onsdag, men jag vet inte riktigt om jag orkar… Skulle egentligen bara vilja lägga mig och sova… men vi får väl se. Filippa sitter här brevid och tittar på Spöket Laban… De har varit ute hela förmiddagen, och jag antar att det börjar bli dags för lite lunch… Nu sitter resten av barnen och spelar tv-spel tror jag. Har faktiskt inte engagerat mig så noga. Vi ska väl köra hem bonusbarnen sen också antar jag, och efter det så blir det nog en sväng till Ö&B. Fredrik är till affären nu, men skulle bara köpa det viktigaste så det vore ju bra om jag hann göra en lista innan vi ska åka, annars så har vi ingen frukost till i morrn…


MISSLYCKAS

 

Att misslyckas betyder inte att jag är misslyckad. Det betyder att jag inte har lyckats ännu.

 

Att misslyckas betyder inte att jag inte har utfört någonting. Det betyder att jag har lärt mig någonting.

 

Att misslyckas betyder inte att jag har varit en dåre. Det betyder att jag har tillräckligt med tro att försöka.

 

Att misslyckas betyder inte jag har skämt ut mig. Det betyder att jag har vågat försöka.

 

Att misslyckas betyder inte att jag inte har gjort det. Det betyder att jag har gjort något på ett annorlunda sätt.

 

Att misslyckas betyder inte att jag är underlägsen. Det betyder att jag inte är helt perfekt.

 

Att misslyckas betyder inte jag har slösat med mitt liv. Det betyder att jag har en anledning att börja om från början.

 

Att misslyckas betyder inte att jag borde ge upp. Det betyder att jag bör försöka ännu mer.

 

Att misslyckas betyder inte att jag aldrig kommer att klara det. Det betyder att jag behöver mer övning.

 

Så ge aldrig upp, det är av misstagen som vi lär oss!


 © Vicke

+2

Fortfarande ingen bebis, och inga tecken på att han vill komma ut heller…. Lite trist, jag som hade hoppats på den här helgen, men så är det. De andra har ju varit sena de också så jag hoppas att han kommer innan jul i alla fall.

Annars så händer det inte så mycket här. Jag har ingen lust att göra något alls, även om det skulle behövas. Barnen har precis gått ut och leker med alla grannar, så det är lugnt och skönt. Fredrik tror jag röjer i köket. Han är så duktig min make som fixar och donar. Jag älskar dig! Glöm inte det.

Själv har jag fastat när, ska försöka fixa en liten matlista för veckan, för jag antar att vi måste handla lite igen. Sen är det väl bara att hoppas på att lillebror vill komma ut till oss snart, för nu längtar jag efter honom!

Ja att jag inte

skrivit här på länge är ju ett tecken på att det har gått helt åt skogen, med både mat och träning. Jag förstår faktiskt inte varför det ska vara så fruktansvärt svårt… Men det har väl mycket med ork att göra…

Men snart är lillebror här, hopps jag. Han är ju beräknad till på fredag och då har man väl ännu mindre tid och ork. Men nästa år, den 2 januari, har jag bestämt att jag ska rensa ur alla skåp och så och kasta allt som inte borde finnas där… och sånt som aldrig används. Och sen bara inhandla efter planerad veckomatlista… så får vi väl se hur det går med den saken…  Men nu har jag ett par veckor att softa ner och bygga upp förväntningar och karaktär inför nästa år. =)

Jag behöver inspireras för att komma igång… =)


Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk.

Uppdatering

var länge sen jag gjorde. =)

Men det har varit en hel del annat i mitt liv den senaste tiden. Just nu så njuter jag bara av lugnet, och väntar på att lillebror ska komma. Han är beräknad till på fredag. Men troligtvis så får jag väl vänta ett par dagar till. Jag har fått ett par tips på hur jag ska komma igång tidigare. Det ena är champagne, som tydligen ska vara jättebra…  och så rå blomkål, men det känns som att jag inte är så jättesugen på. =) Men vi får väl vänta och se. Just nu sitter jag här med två 3-pack hallon/blåbär-mer och det är så himla gott! =)

Tjejerna är på dagis, och maken min jobbar, men han kommer väl om ett par timmar. Tjejerna går ju bara 15 timmar per vecka nu, så det är snart dags att hämta dem också. Jag förstår dock inte varför det ska gå upp så himla tidigt när de inte behöver! Men det tar väl kanske ett tag att vänja om dom vid det.

Stora tjejen ska på sin basketträning sen, så jag och lilltjejen får väl fixa lite middag tills dem kommer hem. Har ni något tips? Jag har ingen aning…

I morrn ska vi ev. åka och kolla på en bil i Virsbo. Så har vi tur så får vi åka finbil till förlossningen. =) Det är ju alltid trevligt. Jag har lite svårt att förstå att vi faktiskt är en till i familjen vilken dag som helst… Det är helt otroligt. Jag tycker inte att det var så längesen som jag gjorde testet…  Men det ska bli mysigt. Lagom till jul. Jag riktigt längtar nu. Jag har till och med sytt en stjärngossedress till honom. Han kommer att bli så fin… om den nu passar. Det vet man ju aldrig iof. Men vi får väl hoppas på det bästa.