Nu är det bestämt!

Vår son kommer att få namnet Cornelis Tristan Karl Andreas efter många funderingar. Det är ju andranamnet vi har haft så svårt för att bestämma oss för. Men nu är det klart och det känns jätteskönt att äntligen kunna skicka in papperna till Skatteverket. =)
Han sitter just nu hos pappa och myser. Det är så tyst här. Tjejerna är ju hos morbror och hans tjej i Linköping så det är bara vi tre. Vi har varit en sväng till Babyproffsen idag. Jag vill ju så gärna ha en ny vagn… Men oj vad dom är dyra. Inte för att jag hade räknat med något annat, men i alla fall. Det är ju helt sjukt. Grejen är att vi har ju en som vi haft till tjejerna men jag är lite less på sen nu. Den är ju sliten och det märks både här och där, även om jag varit väldigt nöjd med den hittills.

Men vi har i alla fall fått tag på en Logico S och en tillhörande vagn för ett bra pris som vi ska titta på i morrn. Det är skitjobbigt när man ska åka någonstans allihop för då får vi inte med oss vagnen. =( Men jag hoppas den är kvar i morrn så vi får den.

Flisan ringde precis och var jätteledsen. Hon är ju så mammig och inte van alls att vara borta… Hon är en sån känslig liten tjej, som verkligen funderar massor. Det är så tomt här utan dom. Men jag tror hon somnar snart.

Själv ska jag ta mina killar och krypa ner i sängen…. =)