Idag har det varit fullt upp…

Först sov vi en timme för länge i morse bara för att jag inte orkade gå upp. Barnen sov ju också så det var bara att passa på. =) Men det gav ju bieffekten att allt blev så mycket stressigare när vi skulle iväg till kyrkis. Men när alla barnen äntigen var på plats i bilen och vi var på väg så visade det sig att vindrutetorkarna inte fungerade, men vi klarade oss dit, det är ju inte så långt. Så vi kommer in, alla barnen är avklädda då upptäcker jag att jag glömt skötväskan som stod kvar utanför… som tur var så stod den under tak eftersom det snöade, men den stod kvar när vi kom tillbaka… Väl hemma igen är det lunchdags och ingen aning alls om vad vi ska äta. Men det blev dinkelpannkakor med kanel. Elin och Denise var på väg så det blev många pannkakor att steka. =) Sen har vi bara myst hela eftermiddagen. Tjejerna lekte, Cornelis sov och jag och Elin drack kaffe. Sen kom Jessica ,Eva och Albin en sväng, mer kaffe, och tjejer som degade, ett himla liv. Nu ligger i alla fall mina tjejer och sover, Cornelis ligger och myser i soffan…

I morrn ska vi åka till Stockolm, jag, Cornelis, Jessica och Albin. =) Vi får väl se hur det går. Jag ska försöka ta med mig kameran så att vi får lite bilder.

Nu kommer min man hem igen, han fick ila iväg till Börsen för att se när dom öppnar i morrn så vi hinner hämta ut våra biljetter, men det är lugnt.
Cornelis ligger och myser i soffan 090119