Bra

dag idag. Jag har dock ätit lite för få mål, jag har så svårt att verkligen äta regelbundet. Men mycket beror på att jag är så himla trött. Jag orkar liksom inte engagera mig, men jag har i alla fall ätit bra de få målen jag har ätit. Det är alltid något. Ok, min älskade man hade köpt hem min favischoklad, Premium 86%, och jag tog hela två bitar mer än vad det var tänkt, men det är ju trots allt fredag, och jag åt faktiskt inget av min favvochips så det så.


Nu är det dags att


NATTI NATTI

I natt så

sov min lilla älskling jättebra. Han fick ju gröt igår kväll, vid halv nio, sen fyllde vi på med lite ersättning vid 11 och nästa mål blev inte förrän vid 6 i morse. Och han fullkomligt älskar gröten. Fick knappt nog här till frukost i morse. Mitt lilla söta troll.

Annars så har vi inte gjort så mycket idag faktiskt. Tjejerna spelade lite, och har röjt runt lite, sen hade vi en jättemysig kväll. Nu ligger de och sover så gott. Maken min ligger här brevid i soffan och sover gott han också, och jag funderar skarp på att ta med mig lille Elis ner i sängen. Ska fixa lite mat till honom först sen är det läggdags.

Jag vet inte riktigt vad

jag ska skylla på, men det har gått åt skogen de senaste veckorna, men jag är ju inte sämre än att jag börjar om från början igen…  Började igår och då gick allt ganska bra, åt lite för lite bara… men det är sånt man får leva med. Det blev en sen frukost och så blev allting sent liksom. Men idag har det gått bra. Ska snart fixa lite lunch hade jag tänkt. Det blir nog tonfiskröra. Tjejerna vet jag inte vad de ska få…  vi löser det också. Tror inte de äter tonfisk. Kan ju alltid prova. De åt i alla fall ägg och bacon med mig i morse. Nu poppar de Emma så det skriker om det i sitt rum. Cornelis ligger och sover så gott. Tänkte ju göra honom sällskap… men vi får väl se om jag hinner….


Today is the day!