Relativt bra

dag i dag får jag säga. Jag kom upp i dryga 10.000 steg, mycket bättre än igår, men å andra sidan så låg jag ju i stort sätt hela dagen i solen igår nästan. Idag har jag ätit bra, förutom lite för många pistagenötter, men det känns i alla fall helt ok. Jag är nöjd. Däremot så har jag druckit lite dåligt idag också. Måste bli bättre på det, men det är bara för att vi har haft fullt upp.

Nu ska jag göra natt och ta med mig min sovande son med mig ner i sovrummet.

Gotland!

Nu har jag precis bokat resan till Gotland, det ska bli så härligt att komma iväg och bara vara. =) Vi åker härifrån tidigt tidigt på morgonen den 26 juli, då båten går redan 4.50. Sen åker vi hem 16.45 den 4 augusti så vi blir borta 11 dagar. Så underbart! Och TACK Bettan för att vi får bo hos er. Det ska bli så himla roligt! Jag riktigt längtar faktiskt.

Annars så har vi inte gjort så mycket idag. Jag lämnade tjejerna på dagis i morse, sen hade jag och Cornelis mamma-barnträff här hos oss, men det var bara Sara-Charlie och Sanita-Alvin som kom, men det var trevligt. Nästa gång ska vi vara hos Sara och Charlie. Det blir först om två veckor, för nästa vecka har vi påsklov så då har vi alla lite annat för oss. =)

Sen mötte jag och Cornelis Fredrik vid dagis och så tog vi en liten promenad, inte så lång, men liten i alla fall. Det var jättehärligt väder igår också. I morrn så ska det ju bli sämre men jag ska försöka ta mig en promenad direkt när jag lämnar tjejerna för sen ska jag till tandläkarn. Men det borde jag hinna.

Nu ska jag ta min son och krypa ner i sängen. Han ligger här brevid mig i soffan och sover. Maken min har intagit den andra, och tjejerna ligger faktiskt och sover dom också, men i sina sängar än så länge.

Cornelis sover i soffan 090407

Igår

var en relativt bra dag. Jag åt inte mer än det jag skulle däremot så var det inte direkt regelbundenhet under dagen heller. Det blev exempelvis bara oliver till luch, men det känns ändå helt ok. Nu ska jag snart fixa lite frukost, jag vet inte riktigt vad det blir idag. Jag är inte alls hungrig men något ska jag väl försöka få i mig. Förmodligen så blir det nog lite yoghurt med nötter… För vi har inte så mycket hemma. När Fredrik kommer hem så ska vi grilla fläskfilé och äta en stor härlig sallad till. Jag köpte en avokado igår också, den blir det nog till mellis med något gott i.

Vi har mamma-barn-träff här hemma idag, och istället för bullar och kakor till kaffet så tänkte jag faktiskt ställa fram lite småplock, som morotsstavar, oliver, blomkålsbuketter, paprikastavar, Gurkstavar, fetaost, nötter och så… Hoppas det duger åt dem.  Sen får det givetvis kaffe, The och vatten också…

Det finns dom som tror på Gud, och dom som ägnar sig åt spel, alla drömmer vi om lyckan som om allting blivit fel.