40 minuter

Jag har precis avslutat ett step-up-pass på 40, och känner mig så nöjd! Dessutom så lyckades jag faktiskt klämma in en promenad efter att jag lämnat barnen på dagis, och tandläkarn, men det blev tight.

Så idag har det varit en jättebra dag. Har dessutom bara ätit bra hela dagen. Jag är så nöjd! Kunde ha druckit lite mer vatten, men det är svårt när man knappt är hemma på hela dagen. I morrn däremot så ska jag faktiskt bara vara hemma tror jag, eller så jag vet inte. Jag har en plan på att ta en promenad in till Mariefred, men jag vet inte om jag fixar det riktigt. Tänker mest på mina fötter. Det blir inget skoj att komma dit och sen inte orkar gå hem igen… Men ja vi får se. Det blir en promenad på ca 1 och en halv mil. Det känns lite långt, men å andra sidan så kanske jag kan ta det lungt ett par dagar då. Hm ja vi får se. Nu ska jag i alla fall göra kväller här…

Som vanligt

så sover alla i familjen. Barnen i sängen och maken i soffan. Själv har jag precis avslutat ett step up pass på 40 minuter. Det känns helt ok faktiskt. =) Men ska ta och fixa i ordning mig snart och krypa till kojs jag med.

Idag var jag först och lämnade tjejerna på dagis, sen en promenad och så blev vi lite sena så det var bara hem, och slänga i sig en snabbfrukost och sen iväg och hämta Fredrik för jag skulle till tandhygienisten kl. 11.30. Så när vi kommer in till stan så ringer hon och undrar vart jag är någonstans, då hade jag tid kl. 11. Men jag skyndade mig dit så vi hann i alla fall. Och det gick jättebra, hon var nöjd och jag är nöjd. =)

Sen var det en snabbis på stan. Skulle fixa present till svärmor som fyller på lördag och så godis och så till påskäggen… Det blev en snabbis till ÖB också.

Sen var det bara att hämta tjejerna på dagis, och så iväg till min farmor och fika, sen hem. Flisan och Fredrik gick till basketen och Cornelis sov som vanligt. Enda gången han varit vaken idag, var den timmen vi var hos farmor, och så korta små stunder, kanske 2 timmar sammanlagt. Han sover ju hur mycket som helst….

Nu är det dag att säga godnatt, det är påskkärringdags i morrn så jag har en hektisk morgon med att få iväg min kärringar till dagis. De ska gå på påskpromenad till Riagården och hälsa på gamlingarna.

God Natt

Håller som bäst på

att försöka få tjejerna klara för dagis. Jag fattar inte att det tar sån fruktansvärd tid och att det ska tjafsas om allt. HELA TIDEN! Men det går i alla fall framåt. Cornelis ligger i alla fall redan i vagnen. Alltid något. Sen tänkte jag ta mig en promenad med honom. Den blir väl inte jättelång eftersom jag måste hem och äta innan jag ska in till tandläkarn. Men jag ska i alla fall gå! Så det så! Jag är ju med i en stegtävling på jobbet och tänkte faktiskt försöka göra mitt bästa. Jag har som mål att försöka komma upp i minst 10.000 steg per dag. Igår gick det bra, då blev det ganska precis…