Den långa fredagen

Idag har vi varit ute på en långpromenad, det var jättemysigt. Strålande solsken, jag gick i t-shirt, och barnen cyklade. Vi gick till bron fram och tillbaka och istället för att gå hem så gick vi förbi Börsen och handlade lite. Tjejerna åt glass i vårsolen, sen gick vi förbi hemma hos mina föräldrar och drack lite kaffe. När vi kom hem så grillade vi korv och grönsaker och åt lite småplock, med räkor och keso, ägg och avokado mm. Så det har gått bra idag också. Jag är jättenöjd. I morrn så ska vi ta en promenad innan vi ska till min svärmor på födelsedagslunch och sen ska vi vidare till mina föräldrar på kvällen. Jag hoppas att jag klarar att stå emot alla frestelser men gör jag det inte så har jag lovat att inte gräva ner mig i alla fall. Just nu känns det optimistiskt.

 

 

Nu ska jag ha kvällsmys med familjen till ”Så ska det låta”

 

 

LångfredagIdag har vi varit ute på en långpromenad, det var jättemysigt. Strålande solsken, jag gick i t-shirt, och barnen cyklade. Vi gick till bron fram och tillbaka och istället för att gå hem så gick vi förbi Börsen och handlade lite. Tjejerna åt glass i vårsolen, sen gick vi förbi hemma hos mina föräldrar och drack lite kaffe. När vi kom hem så grillade vi korv och grönsaker och åt lite småplock, med räkor och keso, ägg och avokado mm. Nu är tjejerna fortfarande ute, men jag ska väl ta och ropa in dem snart. Alla barnen i området är ute, och leker det är så mysigt. Det är verkligen vår, sådan himla skillnad mot hur det är på vintern…

 

I morrn är det påskafton och farmor Lena fyller år, så vi ska till mina svärisar och äta lunch, sen ska vi hem till mina föräldrar på kvällen och mysa lite. Tjejerna ska sova kvar hos mormor och morfar, så vi har bara Cornelis med oss hem. Det ska bli lite mysigt att bara vara vi. Men nu är det snart dags för lite kvällsmys och ”Så ska det låta” med familjen.