13139

steg har jag tagit idag. Promenaderna har gått bra. Jag har ju som mål att gå minst 10.000 steg per dag, och jag har gått varje dag hittills. Idag var det tungt att komma iväg. Jag har en jätteblåsa under foten och den har gjort rejält ont… Men jag tömde blåsan på var i morse och satte på ett skavsårsplåster sen har det knappt känts något, så det blev en långis idag också.


Utsikt över Visnaren på väg hem idag.

Jag har ju dessutom en liten interntävling mot Peter, vi ligger extremt lika. Jag gick om honom för första gången igår, och blev tvungen att följa med Elin en bit på vägen hem idag för att det skulle bli bra, så nu har jag en knapp ledning igen på 953 steg. I morrn tänkte jag försöka komma iväg direkt efter frukost så att jag har hela dagen på mig sen… Det är ju skönt att ha det gjort om man säger så.

Veckans resultat:

Måndag: 3698 steg, jag började runt lunch då jag fick instruktionerna med posten, därav har jag missat en halv dag.
Tisdag: 10 158 steg
Onsdag: 12 304 steg
Torsdag: 11 393 steg
Fredag: 11 832 steg
Lördag: 13 979 steg
Söndag: 11 109 steg

Måndag: 15691 steg
Tisdag: 13139 steg

Maten har också fungerat bortsett från i lördags då, och lite slarv i söndags, men annars så tycker jag att det har gått riktigt bra. Jag har dock inte märkt något på vikten än, men som sagt jag slarvade ju i lördags så jag förstår att det beror på det. Nu tänker jag försöka köra hårt en vecka till och se om vi får några resultat även där.

Det känns motig ibland, men det är ju så skönt när man väl är hemma igen från dessa promenader. Och det är så mycket roligare när man får tävla lite. Jag har märkt att jag själv inte nöjer mig med 10.000 längre utan gärna vill komma upp över 12.000 i alla fall så vi får väl se hur det går med den saken. Funderar på att be Fredrik skjutsa in mig till Mariefred i morrn och sen gå hem därifrån, men vi får se. Ska först försöka komma upp skapligt så att jag kommer iväg tidigt.

Nu är det dags för sängen…