Massor

med promenader har det blivit den senaste veckan. Jag vet inte om jag nämnde det tidigare men vi har en stegtävling på jobbet som jag är med i, så vi har gått mycket de senaste dagarna. Cornelis sover ju hela tiden, så han verkar gilla det också. =)

Cornelis
Cornelis myser i vagnen.

Annars så har det inte hänt så mycket. Wille och Michelle är här nu när de har sportlov och tjejerna är lediga från dagis och Fredrik har semester så vi går mest omkring och myser. Sover på tok för länge på mornarna och lägger oss alldeles för sent. Bara har det härligt helt enkelt. Grillat en massa har vi gjort också, finns det något mysigare???


Cornelis precis inkommen från en promenad, leker på sin lekfilt.

Nu ska jag ta min son och gå ner och kolla på tv.

Det blev en helt

annan runda idag, och det var lite roligare, lite mysigare, och så tror jag den var lite längre. Jag har inte rapporterat stegen än, då det förmodligen blir några till innan läggdags, men än så länge så är det dryga 14000 och det är jag nöjd med.

Tror det blir samma runda i morrn igen, och så hoppas jag på bättre väder. =) Det var helt ok idag också, men det är mysigare om solen skiner…

Maten går fortfarande bra. Idag blev det stekt ägg och bacon till frukost, med lite ost och tomat.

Lunchen blev en smoothie med hallon, ägg yoghurt och en halv dl grädde, och en näve mandlar. Middag blev grillad korv 96% och grillade grönsaker som zucchini, lök och tomat, sen åt vi fetaoströra till. Det var jättegott.

I morrn har jag faktiskt inga planer än. Men borde ha det. Mellis har inte blivit av att vi ätit. Jag har inte varit hungrig och vi äter ju frukost ganska sent nu när vi hemma tyvärr. Så det har inte blivit så många timmar mellan heller.

Vi åt frukost runt halv tio, sen gick jag promenaden och så var vi och handlade, så vi fika vid två tror jag. Ungefär. Sen middag nu strax efter 18, men jag ska lyxa till det med ett par bitar mörk choklad sen. 😉

Men nu är det dags att mysa lite i soffan. Det är jag värd!