För en stund sen kom jag in

från en härlig kvällspromenad med hela familjen. Jättemysigt, och jätteskönt så här efteråt. Barnen ligger och sover och jag sitter nu njuter av en ruta mörk choklad. Det är jag värd. Idag har jag faktiskt slagit rekord igen, känns jättebra! Då kanske jag kan ta det lite lugnare i morrn…  😉

21607 steg blev det faktiskt idag. Filippa cyklade med mig på min långa promenad, och hon var så duktig. Min lilla tjej. Fyller 5 i juli och har idag cyklad över 1 mil. Det tycker jag är bra gjort med hennes små ben, på den lilla lilla cykeln. BRAVO Älskling!

Cornelis var med också, men han sov mesta tiden som vanligt med andra ord. Han är så himla snäll min lille son. Säger inte mer än nödvändigt. Hur nöjd som helst med livet. Han fick lite banan för första gången idag, det var färdkosten vi hade med oss och vatten. Det var väl sådär, han åt inga mängder direkt. Men Flisan åt ju varken banan eller potatismos förrän hon var 2 så…  han har väl tid att väja sig…

Annars så äter han bra. En skål gröt till frukost med fruktpuré. Grötpulver ca 1.5 dl. Sen äter han lunch vid 12, då blir det en halv burk mat och en halv burk morötter. Gillar han inte maten så kan man blanda ut den med lite morot så går den ner hur bra som helst. Sen 150 ml välling vid 15, lika mycket gröt igen vid 18, och så 120-150 ml välling vid 20 innan läggdags. Sen sover han hela natten och vi äter väl frukost mellan 8-10 nån gång. Han vaknar mellan 7 och 8 och bajsar. =)

Nu ska jag ta lillprinsbus med mig ner i sängen för jag är TRÖTT! =)

God Natt Alla

Precis inkommen

från en härlig kvällspromenad med hela familjen. Jättemysigt, och jätteskönt så här efteråt. Barnen ligger och sover och jag sitter nu njuter av en ruta mörk choklad. Det är jag värd. Idag har jag faktiskt slagit rekord igen, känns jättebra! Då kanske jag kan ta det lite lugnare i morrn…  😉21607 steg blev det faktiskt idag. Filippa cyklade med mig på min långa promenad, och hon var så duktig. Min lilla tjej. Fyller 5 i juli och har idag cyklad över 1 mil. Det tycker jag är bra gjort med hennes små ben, på den lilla lilla cykeln. BRAVO Älskling!

Men nu är jag trött och ska faktiskt gå ner och lägga mig.

God Natt på er alla!

Frukost: 1 avokado, en ganska stor bit bakad brieost, 4 skivor bacon,en hel del keso, och några tomatskivor.

Lunch: En smoothie på 2 ägg, 2 dl meze yoghurt, hallon, linfrön och lite sötningsmedel, en näve hasselnötter.

Mellis: En atkinsbar på väg hem från Eskilstuna.

Middag: Två stora hemgjorda hamburgare i sallad, med majonäs, lök, ost, tomat och fetaoströra.

Mellis: En bit mörk choklad. (Blev tvungen att dela med maken.) 😉

Rekord!

Idag slutade vi på hella 17447 steg och det känns så himla bra! Peter slog ju mig med 30 steg igår, men idag gick vi om honom med råge. Cathis och Alvin hängde med på vår promenad idag och vi gick upp förbi skämby bort mot kyrkan och sen in mot soptippen och bort över Riby och hem. Det blev en lång promenad men oj så skönt när man är hemma igen, men det känns i benen faktiskt.

Nu ska jag krypa till kojs och se om jag orkar ta  mig upp skapligt i morrn, skulle ju sova för ett par timmar sen hade jag tänkt…

Först dagens mat, inte jättebra, men helt ok i alla fall tycker jag.

Frukost: 1 avokado, en liten bit brieost, tonfiskröra på en burk tonfisk, en halv tomat, 1/4 lök, keso, majonäs och lite spenat.

Lunch: En Atkinsbar på promenaden och vatten.

Mellis: Rökt lax, en tomat och fetaoströra.

Middag: En atkinsbar, ja jag vet inte det bästa men det blev så struligt allting…

Mellis: En smoothie på 2 ägg, 2 dl meze yoghurt, hallon och lite sötningsmedel och en näve mandlar. Så gott!