Dop i dag.

Idag har vi varit på Alvins dop i Mariefred. Tjejerna fick vara hos mormor och morfar. Så det var bara jag och Cornelis. Han sjöng så fint i kyrkan, och för första gången så såg jag att han ruskade skallran han hade. Så himla söt. Han var så fin i sin nya kortärmade skjorta och snickarbyxor. Han hade även sina skor på sig så klart, men han har en teknik som heter duga när det gäller att sparka dem av sig… 

Fredrik var väl måttligt road, han kände ju absolut INGEN på dopet, jag kände ju i alla fall Cathis, Alvins mamma, så jag förstår honom. Det är lite jobbigt när man inte känner någon… Men det gick bra.

Annars så händer det väl inte så mycket. Det är ju helt underbart väder nu, har varit varmt i flera dagar. Idag över 20 grader, hur härligt som helst. Hoppas att det håller i sig över Valborg också.

Nu är det läggdags igen, i morrn ska vi till kyrkis och leka lite.

NATTI!

Alvin dopad

Idag var vi i Mariefred på barndop, det var Cornelis kompis Alvin som dopades. Det gick smidigt. Har nu varit i Mariefred 4 dagar i rad. Det är väl ungefär lika många gånger som på ett halvår annars. =) Men nu när det är fint väder så hoppas jag på att kunna promenera dit lite mer, det är 7 km och en ganska lagom strecka. Vi får väl se hur det känns att gå fram och tillbaka någon dag.

Annars så stannade vågen på -0,9 den här veckan och det får jag väl vara nöjd med antar jag. Även om det inte känns som någon förändring. =) Men det är ju faktiskt nästan ett helt kg.

Jag ska försöka komma igång och träna lite styrka också. Även spola av svärmors gamla träningscykel som står här ute på altanen och köra lite. Det är skönt att man känner att man vill träna mer, även om jag tycker det är lite tråkigt med promenader, så är det ju så fruktansvärt härligt nu när det är så fint väder.

Maten går bara bra. Det är ju så perfekt nu när man kan grilla. Jag ÄLSKAR att grilla! Det är bara så mysigt!!! och så gott!

Nu ska jag se om jag hittar något gott att äta på torsdag då vi ska grilla med våra vänner innan vi ska titta på brasan…