Ett UNDERBART inlägg

Här kommer ett underbart inlägg som jag hittade i Annas blogg!

”Godmorgon och välkommen till en ny skön dag!

Vad väljer DU att göra med ditt liv i dag?

Jag väljer att fortsätta äta enligt GI och trava vidare på mig väg mot normalvikt. Visst, det är en rackars lång väg, jag ser knappt slutet där borta i fjärran och är det inte väääldigt många backar på den? Jo, men det är ganska mycket vackra blommor längs vägrenen också, dessutom är det ju sol och blå himmel ibland och har jag riktigt tur slipper jag allför mycket regn!

Jag tror inte att bara för att det gått så lätt hittills, alltid kommer fortsätta så, men jag har gett mig sjutton på att aldrig glömma väga fördelarna mot nackdelarna och vågen slår i backen med en smäll på fördelssidan!

Tänk vad skönt att kunna köpa vilja kläder jag vill utan att behöva handla specialsortiment. Tänk vad roligt att kunna leka jagis med mina barn utan att riskera att de springer i från mig i treårsåldern Tänk vad normalt att inte känna sig i vägen när man sitter bredvid en främling på bussen…

Småsaker men listan kan göras oändligt lång! ”

Tack än en gång Starlight!

Jag vet!!!

Jag har varit så dålig på att uppdatera. Men jag gör det nu. Det går bra. Jag hade en viktuppgång den här veckan, vilket inte är kul alls, men jag vad det beror på och jag kommer inte att göra om det. Jag tog paus en dag som resulterade i två till slut. Så himla dumt för jag var egentligen inte sugen, men gjorde det ändå för att jag bestämt mig för att jag fick innan. Så onödigt. Nu ska jag följa mig själv och kroppens vilja istället för jag vet att jag får sota för det annars.

Mitt mål är ju att gå ner i vikt och det vet jag att jag gör om jag äter som jag ska. Dessutom så mår jag så fruktansvärt mycket bättre, har mer ork och är gladare. Har slopat kolhydraterna helt den senaste tiden, ja näst intill i alla fall lite får man ju alltid i sig, men målet är att äta så få som möjligt. Och det känns bara positivt! Jag har mer och mer ökat på fettmängden och följer väl lchf-kost mer och mer, tack vare Starlight som imponerat mig mycket med sin blogg, och sina kloka ord!

I förrgår hittade jag även Annas blogg som jag inte kan slita mig från, kan hon så kan jag! Så enkelt är det. Det måste det vara.

Nu ska jag snart dricka lite nybryggt kaffe och fortsätta läsa… Nu kör vi!!!