Lunch

Det är så segt idag! Jag har massor att göra, men har ingen ork alls. Beror nog till en stor del på att jag sovit alldeles för lite för att det ska vara bra. Skulle ju ta en tupplur på förmiddagen, men den gick jag bet på. Blev inte av. Hade ju så mycket annat att göra. 😉

Nu är även lunchen avklarad. Ingen höjdare men helt ok. Rökt sik, keso, gurka, tomat, purjolök och lite solrosfrön. Väldigt enkelt. Vi har ju ingenting hemma. Måste handla, men ids inte riktigt. Känner mig så off idag…

Nu kommer nog Elin och tjejerna från dagis snart. Dags för lite mellis, jag hoppar nog över det, kanske en kopp kaffe. Tjejerna vet jag inte vad vi ska bjuda på riktigt. Blir nog en macka eller så bara.


Frukost

Hemma igen!

Cornelis sover och jag har precis fixat frukost. Ägg, keso, räkor, majonäs, tomat och lite avokado. Ska bli så gott! Så lite bubbelvatten till det.

Frukosttallrik

ok, inte den skarpaste bilden, och heller inte det snyggaste upplägget, men gott ska det bli i alla fall. 😉

Nu väntar lite tv och soffan tror jag.

Morgonstund har guld i mun

Sitter här med en rykande kopp kaffe och lite ostrullar med paprika och ett par körsbärstomater. Frukosten tar jag senare.

 Solen skiner och livet känns underbart. Trots att jag sovit dåligt i natt och Cornelis bestämde sig för att vi skulle upp tidigt. Jag redan fixat frukost till familjen. Maken och Filippa har inte vaknat än, det är bara jag lillen och stora tjejen. Lite mysigt är det faktiskt. Tyvärr så kommer jag nog däremot att avboka mamma-barnträffen idag till förmån för en frukostlur tillsammans med min son när vi lämnat tjejerna på dagis.

P.s Jag tjuvvägde mig i morse så jag tror det blir ett bra resultat på söndag. 😉 D.s