Fasen

Nu har Peter gått om mig i stegtävlingen, vilket iof inte var så svårt då jag i två dagar inte ens har kommit upp i 4000 resp. 3000 steg ens. I morrn blir det en riktig långpromis. Hur trött jag än är så MÅSTE jag ta mig i kragen. Det blir en promenad runt mörtsjön tror jag… FASEN

Nu tar jag dig, det är bara två dagar kvar…

Fotboll

Idag var jag in till Stan en sväng med Cornelis. Vi träffade Malin och Florence, tog en lite promenad och blev genomvåta efter lunchen då det regnade MASSOR. Men det gick bra. Lunchen blev väl inte jättebra. Jag tog kycklingspett med bulgur, utan bulgur, och bad att få lite extra grönsaker till, men nja, lite grönt var det ju i alla fall. Tyvärr så frågade jag ju inte hur spetten var tilllagade så tror att det kanske var lite honung i marinaden, men det var så lite kyckling så det gjorde nog inget. Till mellis åt vi jordgubbar och grädde. De hade jättebilliga och goda jordgubbar på Coop, så jag köpte 4 askar. Tjejerna älskade dem också. Gäller att passa på.

Annas så är det ganska lungt här. Vi hade ju den första fotbollsträningen med barnen idag. Hela 24 stycken kom det. Så det räckte till. Jag antar att några droppar av och några kommer till under resans gång. Men det var kul. Det gick bra. Nu sitter jag här i soffan med lite mineralvatten. Barnen tror jag sover snart alla tre. Ska också gå och knyta mig snart.

Kram på er!