– 20 kg

vägde jag för två år sen. Har suttit och läst min blogg från början. Det känns lite trist att tänka att man en gång varit där nere och att man än en gång inte lyckades stanna kvar. Jag har försökt gått ner i hela mitt liv, och lyckats till och från, men inte mer än så.

Jag har provat både viktväktarna, viktklubb, cambridge och allt därimellan. Det fungerar för stunden, men suget finns alltid där. Det där lilla lilla som gör att man inte känner sig riktigt nöjd. Jag blir så ledsen när jag ser tillbaka på mina försök med Camebridge… allt är fokuserat på mat, hela tiden trots att jag inte fick äta det. Så fruktansvärt tragiskt. Visst vet jag att en del lyckats med det också, men jag har insett att det verkligen inte är något för mig.

Sen jag började med lchf efter påsk så känns det bara så bra. Jag lever under tiden jag går ner i vikt. Jag är glad, lycklig och har orken kvar. Aldrig mer pulver… Aldrig mer en diet över huvud taget. Jag har hittat mitt kall. Hoppas jag. Jag har sagt det förut och jag vågar inte tro på att det går vägen den här gången, men det känns så himla bra nu, även efter 4 veckor. Jag har aldrig klarat 4 veckor med cb och ren kur…

Nu är det dags för mellis!

LÄNGTAR

Jag riktigt läääängtar till söndag morgon då det är vägdags igen. =) Det var nog längesen sedan, om det någonsin har hänt tidigare. Men det ska bli spännande.

Till lunch blev det rökt sik, skirat smör, purjolök, en körsbärstomat och ett glas vatten. Jag orkade bara äta upp halva. Till mellis vet jag inte riktigt vad jag ska äta, måste göra en matlista! Ska göra det snart. I kväll blir det i alla fall grillad fläskfilé och hemgjord bearnaissås. Har aldrig gjort det tidigare så önska mig lycka till nu. Sen blir det väl någon sallad till antar jag.

Men nu, matlistedags!

SÅ UNDERBART!

Oj det var ett tag sen jag uppdaterade här igen. Men det beror väl till stor del på att vi inte har gjort så mycket. Vi var ju hos Sara sist och här får ni se hur fin min lilla son är i Charlies solisar. Jag tror de var hans storasyster Mollys från början.I måndags var Flisan till doktorn för sin allergi. De konstaterade att hon troligen var allergisk mot pollen, vilket vi redan VET. Hon gjorde ju ett pricktest i höstas som var negativt på just pollen, men positivt på hund.  De kollade även hennes lungor för ev. astma men det gick jättebra så då behöver jag inte fundera på det längre. Hon hade jättebra lungkapacitet och sprang bra. =) Skönt

Just nu så sitter vi bara och myser. Fredrik har sin lediga fredag idag, han sitter och spelar golf (på wii:t) C sitter i sin bilstol och gungar, tjejerna är ute och leker med Edvin. Solen skiner och just nu känns allt bara underbart!  Funderar på om jag ska lägga C i sängen eller vagnen… hm. Vagnen blir det nog, så kan jag sätta mig i solenen stund. Tycker det är så mysigt så här på förmiddagen. =)

Glöm inte vatten!

Vilken härlig dag det är idag. Maken är ledig, solen skiner och allt känns bara underbart! Vi har precis ätit frukost. För min del blev det lite Rysk filmjölk med några valnötter, sen några kalkonrullar med sallad och avokado. Gott och mättande.

Nu myser vi bara lite. Tjejerna är ute och leker, F spelar golv, (på wii:t alltså), och Cornelis sitter i sin bilstol och gungar… 

Snart ska vi åka och handla lite, sen tänkte jag försöka få med familjen på en promenad. Vi måste förbi hemma hos mina föräldrar först och hämta tjejernas cyklar. För de tänker minsann inte GÅ!

Ska fylla på lite vatten här också. Ni glömmer väl inte att dricka!!!???!!! Ett tips är att lägga i ett hallon för lite smak, eller jordgubbe, päron, citron, lime, gurka, apelsin…  Men det går minst lika bra att dricka som det är. 🙂

Ha en underbar dag nu! Det är ju snart helg! För oss har den redan börjat. 🙂