Det blev det.

Heta räkor till middag alltså. Det var helt ok. Blev inte ett dugg starkt men det var nog för att jag bara hade grön chili hemma….Idag åt jag den med lite keso i botten.
(Ja bilden är tagen med mobilen inte den bästa men det är ju i alla fall en bild.)

  Nu ska jag lägga lilleman och storflis. Filippa sover redan på soffan…

Sen är det bara mys i soffan….

Stjärnor!

Jag älskar stjärnor och har nu hittat vad jag bara måste ha i vårt nya sovrum! Det är de här stjärnorna från Många rum.  Passar perfekt.

stjärnor

De är så underbart fina tycker jag. Jag har bara inte riktigt bestämt mig för vad det ska stå på dem. Sen vill jag jättegärna ge mina barn varsin också…. hm, det blir dyrt…. men jag kanske inte behöver beställa alla på en gång…

Så har ni några tips på vad det ska stå på mina stjärnor???? Jag har några på lut, men tips är alltid välkommet!

Räkor?

Jag har rivit tapeter inne i vårt blivande sovrum. Tyvärr så blir det nog till att köpa ett par gipsskivor till… Men jag tror det blir fint när det är klart. Det är bara jag och Cornelis hemma. Har precis ätit mellis. Rysk filmjölk och några valnötter. Helt ok. Sitter och surfar runt lite för att hitta inspiration till alla rummen som vi ska göra om. Men främst till vårt så klart. Men tror det blir fint…

Funderar på om det kanske blir Heta räkor till middag, vad tycker ni?

Gräsänka

för ett par timmar. Fredrik åkte med Mattsson och kollade in sitt nya extrajobb, vi får väl se hur sliten han är när han kommer hem. Han är ju inte så van att kroppsarbeta nu för tiden, men lite extra pengar sitter aldrig fel.

Det är bara jag och Cornelis. Tjejerna gick till mormor som kom och mötte dem, de skulle till börsen för Flisan skulle absolut ha ett par flipfloptofflor idag! Bortskämd??? Nej inte ett dugg. Det är väl klart att mormor fixar om det går… *suck*

Så nu är det bara jag och lillprinsbus hemma. Sitter och kollar lite grejer till vårt nya fina sovrum. Det kommer nog bli jättebra när det är klart.

Tjejerna delar ju rum nu, men det fungerar inte så bra längre, så Felicia får ta vårt sovrum där nere, och Filippa får ta Cornelis rum, så får jag och Fredrik ta tjejernas rum, och Cornelis får bo med oss så länge. Det är ju inte så att han använder sitt rum än direkt. =) Men först måste vi fixa väggen där nere och sen tapetsera. Sen måste vi tapetsera om vårt nya sovrum som ser ut som skit faktiskt. Men det kommer bli jättefint tror jag.

Jag ska börja riva lite tapeter. =)

Pratar

I går morse så vaknade jag till min goa son som låg pratade för fulla muggar bredvid mig. Han nu börjat jollra tvåstavigt och han är så söt. Nu har han precis ätit välling och ligger i sin säng och sover. Han är genomförkyld, men det är bara snorigt ingen feber eller så, så det är skönt.

Vi sitter i soffan i vardagsrummet och äter frukost. Det som var en sån trevlig tillställning blev just nu så tråkig då tjejerna som vanligt inte lyssnar. Jag blir så himla trött…. och ledsen….

Yes! – 3,1 kg denna vecka!

Jag visste att det skulle bli ett bra resultat. 😉 Nu är det bara 7 hg kvar till mitt första delmål, det hoppas jag att jag tar nästa helg! Då ska jag ÄNTLIGEN färga håret igen. Jag LÄÄÄÄNGTAR!

Sen har jag var 5:e kg som delmål hade jag tänkt. Och vid nästa så får jag äntligen gå och klippa mig också. Det ska bli skönt det med och jag hoppas att det inte dröjer alltför länge. Men man vet ju aldrig. I vilket fall som helst så känns det så otroligt bra just nu. Det funkar verkligen, och jag är inte sugen mellan målen. Jag brukar försöka att äta runt var tredje timme, och den här veckan har det fungerat bra. =)

Jag har även mätt mig idag, glömde ju det vid nystarten tyvärr, då jag bara mätte midjan, men där har det försvunnit 6 cm. Så det är helt ok.

Nu ska jag gå och fixa lite frukost. Idag blir det nog ägg och bacon med avokado och keso, och så kaffe förstås.

GOD MORGON PÅ ER ALLA!