Vet ni vad?

Nu ligger tjejerna i sängen, och C ligger här brevid och leker. F håller fortfarande på där nere, och jag ska öppna min nya tidning

Hörs i morrn gott folk!

Man ska diska, man ska feja…

Ja då är det snart dags för middag då. Slängde in några kycklingben i ugnen precis, diskade lite och la Cornelis i vagnen igen. För ni ska ju inte tro att jag fick läsa min Topp Hälsa tidigare… Men nu tror jag han sover en stund till lillklutten min. Tjejerna sitter och kollar på ”Rännstensungar”, eller Mimmi som tjejerna kallar den. En härlig film tycker jag. Tänk att den håller fortfarande. Den är ju till och med äldre än mig… ja inte mycket men ett år i alla fall.

Fredrik håller på nere i vårt sovrum. Flisans blivande sovrum. Hoppas det blir klart snart för jag vill ju börja inreda! =)

Men jag får väl hålla mig till köket så länge där ser det fortfarande ut som skit. Så jag får ta tag i det nu.

Hörs sen! (Om jag inte sjunker in min tidning) =)

Min

Topp Hälsa har kommit så nu ska jag fixa lite mellis åt tjejerna, sen ska jag sätta mig i soffan och läsa… Håll tummarna för att Cornelis sover läääänge nu. =)


KRAM så länge!

Smattrande

utanför… dagen som började så fint med solsken. C ligger i vagnen på altanen, jag hoppas han somnar snart för det behöver han verkligen.

Själv så sitter jag här med min tråkiga lunch. lite sent, men i alla fall. Vi har precis kommit hem. Var ner till Cathis och Alvin en sväng. Vad det blev till lunch? Jo kryddstarka köttbullar som stått alldeles för länge i ugnen… =( Jag gjorde ju köttbullar för några dagar sen, och de råkade bli väldigt torra. Långt mer än de 10 minuter de skulle stått inne. Men de får duga. Jag la upp dem på en tallrik, la på en klick smör och och så in i micron. Till det en avokado. =)

Men det är ju snart dags för mellis igen. Vad jag nu ska hitta på, har faktiskt ingen aning. Förmodligen så blir det nog en tallrik Rysk Filmjölk och några valnötter och linfrön för magen. (För den är inte att leka med just nu. ) Jag gillar inte riktigt det här att jag inte har planerat innan… måste försöka bli bättre på det.

Jag tror det blir kycklingben till middag, med lite olika dipsåser. Det är enkelt och smidigt och framför allt väldigt gott. 😉