Ytterligare en dag

att lägga till historien… Ingen perfekt matdag idag heller då det var väldigt tomt i skåpen, men nu har vi varit och handlat så i morrn har jag ingen ursäkt alls. Det ska bli så skönt att komma igång på riktigt igen. Sen tänkte jag försöka mig på en liten promenad i morrn också. Hoppas att det blir lika härligt väder som idag.

Jag har även beställt Sten Sture Skaldemans nya bok, GI-noll, hoppas den kommer snart…

bok-gi-noll-kok.jpg

Men jag beställde från Adlibris och dom brukar ju vara ganska snabba… Jag riktigt längtar! Bläddrade lite i den idag när vi var och handlade… Ska bli skoj. =)

Tyvärr

Den här helgen har varit katastrof den också, och jag vet inte riktigt varför jag har valt som jag har. Men det har jag gjort och det får jag sota för nu. Det känns skittrist! Faktiskt. Och jag har mig bara själv att skylla. Jag måste prioritera mig själv. Och det ska jag fasen göra också! Grejen är att jag faller när det inte är inplanerat och jag vet det ju själv så varför planerar jag inte då. Ja tiden räcker inte alltid till, och sen så har det väl en hel del med att göra hur pigg man är också. Men jag har ätit en bra frukost. Fil och nötter och 3 ägg. Nu är det dags för lucnh. Vi har inte varit och handlat än så jag ska se vad huset har att erbjuda, tyvärr inte så mycket är jag rädd. Men något ska vi väl ha i alla fall. 😉


KRAM så länge

Jag vill INTE!

Vilken underbar dag det är idag. Solen skiner, tjejerna är ute och leker med grannarna och jag och Cornelis sitter här ute på altanen och bara har det bra. Tänk att han har blivit ett halvår redan. Tiden går alldeles för snabbt. Jag vill inte! Låt mig hänga med lite… Stanna upp och hinna känna efter… I helgen så satt han själv för första gången en kort stund utan att falla ihop som en fällkniv, och han är så lycklig när han sitter… På fredag så är det dags för läkarbesök och halvårskollen. Vi får väl se om han blir godkänd. Det är ju inte riktigt så att han vänder sig om än. Jag vet ju att han kan om han vill, men han är väl så nöjd helt enkelt av att ligga som han ligger. Antingen på rygg eller mage…

Usch vad jag hatar getingar! Jag verkligen HATAR dem. Alldeles nyss så kom det in en STOR geting på Altanen så jag var tvungen att flytta in oss. Den är 3-4 cm lång och skitäcklig! Vi hade en sån här förra helgen också, vet inte var dom kommer ifrån. åhh jag ryser. Jag är livrädd för dem.  Jag har en bild på den faktiskt vänta ska ni få se, nu är den ju lite ihopkrupen så den ser inte fullt lika lång ut…Bilden är väldigt oskarp då jag bara hade mobilen till hands.

DSC00670.JPG