Regn

regn och åter regn… Idag har jag och Cornelis varit hos Jessica och Albin igen, det är så mysigt när dom är hemma. Få träffa dom och bara gosa lite. Men idag har vi faktiskt tagit en promenad till Börsen med Ulrika och Elsa för hon skulle köpa skor till Elsa. Så vi begav oss ut i regnet. Men det gick bra. Sen gick vi hem till Jessica igen och drack lite kaffe, innan det var dags att hämta Fredrik och sen tjejerna på dagis. Sen har vi städat, och diskat. Och så ätit mat. Cornelis och jag tog ett litet bad innan maten, han är för söt min lillprinsbus. Sen kom mormor och morfar på en snabbfika. Mamma hade köpt ett par Kavatskor till Cornelis, men han kan inte ha dem förrän till nästa sommar tidigast, men det var så bra pris på dem så jag bad henne köpa dem. Jättesöta är dom. Nu ligger alla trollen och sover och Fredrik sitter i soffan och kollar på tv.

Mysigt med fredag i morrn igen, så vi får vara hemma och rå om varandra lite. Nu har tjejerna bara tre dagar kvar på dagis. Så jag tänkte vi skulle fixa lite presenter till fröknarna i helgen, och fika till barnen. Vet inte vad än bara, har ni några förslag så säg till. De slutar ju helt båda två på sina avdelningar, då Flisan börjar skolan till hösten och Filippa byter avdelning. Något litet men välment… Det är ju hela åtta stycken nämligen.

På lördag kommer några gamla collegor hit och hälsar på, det ska bli kul. Flisan ska på kalas till Elin och Filippa ska med mormor in till Mariefred, där det är ångans dag. Vi får väl hoppas på att det är fint väder i alla fall. Eller i alla fall uppehåll. Sen på söndag så har Denise kalas, så då ska Felicia dit. Sen ska hon även på Linus kalas nästa helg i Ulvastugan. Filippa har utflykt till Läggesta på tisdag och ska ha fika med sig, och på torsdag så är det sommarfest och även tjejernas sista dag. Wille och Michelle har avslutning på fredagen. SEN är det sommarlov, och då hoppas jag att det lugnar ner sig lite. Filippa fyller ju iof den 6 juli och jag har lovat henne kalas i år, hennes första, stackarn… Men annars så har vi nog inte så mycket inplanerat.

Klart det går!

Egentligen så är det faktiskt ganska mysigt med oväder tycker jag. Speciellt när man själv sitter här inne med sin älskade make i soffan, tända ljus och bara myser…

Maten har gått jätte bra idag också. Tycker det är lite svårt med portionerna av kolhydrater men jag lär mig väl antar jag. =) Det känns i alla fall jättebra, precis som alla andra gånger. Men jag mår ju bra, så jag förstår inte varför jag inte håller mig till det jag ”tål”. Men jag ska ta en dag i taget och planera den ordentligt. Jag ska försöka ta mig tid till det. För det är jag faktiskt värd. Inte bara för min skull utan även för mina barn…

Love you always