Nu sover ALLA

Även maken somnade tillfotbollen…. kul kille… jag får väl lägga mig framför tv:n då kanske.

Sveriges Nationaldag

idag. Mitt stora troll var till Elin på kalas. Glömde presenten hemma, men Fredrik tog den med sig när han hämtade henne. Jag hade mina fd kollegor på besök och bjöd på lunch. Det var jättetrevligt. Filippa följde med mormor och morfar till Mariefred. Det var Ångans Dag idag. Hon hade åkt karusell och ätit hamburgare och glass. Köpt en ballong och varit till Hedlandet och köpt en tamagutchi och godis. På vägen hem så spydde hon ner mormor och morfars nya fina bil… hm. Hon sa själv att det var för att hon ätit för mycket hamburgare, men hon har mått dåligt hela eftermiddagen, och kräktes nu igen innan hon gick och la sig, så jag antar att hon är magsjuk. =( Min lilla prinsessa. Men nu sover alla barnen. Även krångelpelle här bredvid. Jag förstår inte varför han har börjat krångla så dant när han ska sova… Men men, jag ska väl inte gnälla det är ju inte så att han krånglar mycket egentligen, bara det att han gått från att lägga sig och sova så fort man lägger honom i sängen till att skrika lite och knöla och ha sig… Han sover ju faktiskt hela nätterna fortfarande. =) Förutom nu då han är lite snorig.Hm

Korven är jätte god. Det är värre med fotbollen… 🙁

Midsommar?????

Buffén blev lyckad, så underbart gott var det och jag är fortfarande mätt fastän jag inte åt så mycket, men jag är lite sugen på något… men har inget jag är sugen på. Lite jobbigt. Men men. Min man gick precis och skulle skära upp lite salami, jag får ta en skiva sånt eller något. Sitter här med mitt mineralvatten. Tog faktiskt ett helt glas vin till lunchen.

Sitter och funderar på vad vi ska hitta på över midsommar, jag har ingen som helst aning. Vad ska ni andra göra? Har ni några förslag? Det känns så trist att bara sitta här hemma och uggla med familjen. Även om det är himla mysigt det också… men det gör man ju liksom VARJE helg.

Tänkte jag ska försöka fixa en klipptid i veckan också. Jag måste ju fixa håret ser verkligen inte klok ut… Men det känns lite jobbigt för jag vet inte riktigt hur jag ska klippa mig.