Jag har haft en sån fruktansvärd

svacka! Jag har inte kommit igång alls sen Valborg och jag är så besviken på att jag ”syndade” då bara för att jag hade lovat mig själv att jag fick… Men det är ingen idé att ödsla mer energi på det. Idag är första dagen på länge som faktiskt känns helt ok.

Vi kom hem från Linköping igår, och jag bestämde mig redan i förrgår att nu fasen får det vara BRA! Det är inte det här jag vill och bara för att jag är lat och inte orkar engagera mig, så äter jag skit som jag faktiskt inte mår bra över. Jag beställde en ny bok innan vi åkte. GI-Noll – För kvinnor som vill äta sig smala, även den av Sten Sture Skaldeman. Och lika inspirerande som tidigare så nu känns det faktiskt bra. Ska försöka engagera mig mer. Jag är värd att må bra, även om det blivit alldeles för lite mat idag så har det ändå varit bra. Jag hoppas att jag faktsikt är på gång nu…

Nu ska jag förtsätta peppa mig själv lite genom att fortsätta läsa boken

Ja då så!

Nu är det semester, det märks ju på vädret. Idag har det iof varit ok,men vi har inte klarat oss ifrån regnet helt.Vi var ute och fiskade förut idag. Det gick väl si sådär med alla barnen, men jag lyckades rycka upp två små mörtar i alla fall. De enda för dagen. Sen har vi faktiskt lyckas paja 4 metspön och två kastspön… Fråga INTE =) Men jag tror att barnen uppskattade det i alla fall. Det var kul att få komma iväg en sväng…

I tisdags så åkte vi ner till Linköping och hälsade på Ante och Marielle. I onsdags så tog vi en sväng till Ullared, så nu har även jag varit där… lite fynd hittade vi, men jag vet inte om det var så wow som alla påstår… Hittade lite kläder till tjejerna, Fredrik ett par jeans, och Cornelis fick en skjorta som han kan ha typ nästa år eller så, och ett par söta foppatoflor… Tjejerna köpte varsin ryggsäck och plånbok med Hanna Montana, och nån gosehund mm. Men det var trevligt. Sen åkte vi tillbaka till Linköping och sov där och så åkte vi hem igår. =) Iag hämtade vi Wille och Michelle så nu är det fullt hus igen.

Cornelis har börjat röra på sig allt mer. Vill helst stå, och inte sitta still i knät eller så vilket är lite jobbigt för han vill inte direkt vara själv heller. Sitter dock och leker på golvet om han är mätt, nöjd och glad. Vrider sig överallt, men kryper inte än. Hasar sig bara bakåt om han ligger på mage, men det är nog bara en tidsfråga. =)