Vad ska ni äta i morrn?

Det går fortfarande jättebra. Det känns helt ok. Det jag tycker är jobbigast är att föröka komma på vad fasen man ska äta! Det är ju skitjobbigt, och jag tycker allt ser likadant ut. Idag åt resten av familjen blåbärspaj till lunch. Fredrik och tjejerna var ute och plockade i morse medan jag och grabbarna var hemma. Ja jag och Cornelis i alla fall, Wille var ute med grannarna som vanligt. Jag åt däremot en grillad fylld baconlindad kycklingfilé med en klick bearnaissås till, upptinad från frysen, kändes inte jätteroligt men det gick ner i alla fall. Nu ikväll så åt vi kräftor och ost, ja det var vad jag åt, de andra åt bröd och kex också. Men det kändes fräscht.

I morrn har jag ingen aning om vad vi ska äta… Tips någon? Vad ska äta till lunch? Middag???? Kanske kan jag få några förslag. Känner mig lite sugen grillad kyckling. Det kanske det blir till lunch. Det var längesen. Vi får se om det finns någrakvar på ica. Kanske ska slå på stort med en avokado till… Hm. Ja vi får se. Men det är fortfarande middagen kvar….

Jag har dock ingen utgångsvikt den här gången. Glömde väga mig i fredags, men jag vet på ett ungefär tror jag vart jag låg någonstan så vi får väl se vad vågen säger på fredag. Eller om jag ska vänta ännu längre med att väga mig. Tänkte försöka låta bli, och ta det som det kommer och bara leva i nuet, men vi får se. Jag lovar inget.

Nu ska jag surfa runt efter lite roliga recept…

Sen är det sängen!

Glöm inte att tipsa mig om er mat i morrn nu!

Natti

Blåbär

Idag har Fredrik och alla tjejer varit ute i skogen och plockat blåbär, så till lunch blev det blåbärspaj och vaniljsås. Nyttigt va? Jag och killarna var hemma. Wille var med grannpojkarna och jag och Cornelis, myste.

Även till kvällen blev det blåbär. Cornelis älskade det. Jag mosade bären, han tar ju så lång tid på sig att tugga. Flört och blandade dem med en klick turkisk yoghurt, och han mumsade på. =)

Nu har alla barnen lagt sig och jag och min man sitter och lyssnar på Anna Ternheim och bara myser.