I'm still going strong…

Idag har jag varit i Nyköping med min man och vår lille son. Tjejerna är hos mormor och morfar och kommer inte hem förrän tidigast i morrn. Idag har de varit till Furuvik och myst. Vi har bara strosat omkring. Vi delade på en räkmacka och drack cola light. =) Jag åt räkorna, ägget och majonäsen och Fredrik åt den gigantiska mackan men resten av grönsakerna. Jag hoppas att det inte blev för mycket kolisar i den lunchen.

Nu har vi precis ätit middag. Vi grillade. Eller rättare sagt min man grillade. Marinerade Tigerräkor och fyllda biffar med ost och grön chili. (Jag fullkomligt ÄLSKAR grön chili), och ett par med gorgonzolaost. Till det åt vi hemgjord bearnaissås, och så en bit brieost det var jättegott! Jag har även två hallon här som jag ska mumsa på om en stund. Sparar resten till tjejerna när dom kommer hem, så kan dom plocka…

Rulla runt

Idag har jag varit i Nyköping med min kära man och Cornelis. Strålande solsken och jättehärligt. Vi gick bara och strosade runt. Hur mysigt som helst. Tjejerna är med mormor och morfar till Furuvik. Men jag har fått rapporter under dagen, det har det hur bra som helst. Ikväll ska de sova hos mormor o morfar så vi får väl se om dom kommer hem i morrn eller inte. Vi har precis ätit och Cornelis ligger och krånglar i soffan… Han vill bara stå nu för tiden, men klarar ju inte riktigt av det själv. Likaså när han ligger på golvet. Han vänder fortfarande inte på sig från mage till rygg eller från rygg till mage om det inte blir av en ren slump, vilket han gjorde nu med fjärrkontrollen i högsta hugg… När han ligger på golvet så kämpar han tappert med att komma upp i krypställning och blir så frustrerad när han inte kommer frammåt. Han skjuter sig fortfarande bakåt och snurrar runt och har sig och försöker ställa sig upp mot allt.

Jag funderar faktiskt på att köpa en gåstol till honom. Jag har alltid varit lite mot det och har inte tyckt att det haar behövts, men det kanske är skillnad på barn och barn… Har ju aldrig haft någon till tjejerna… Nu rullar han fram och tillbaka här så nu har han väl kommit på principen… Bättre sent än aldrig.