Gudruns!

Jag måste slå ett slag för Gudruns. Jag är SÅ glad över deras korvar. De innehåller mycket kött och inga konstigheter. Deras Cabanossi exempelvis innehåller inga kolhydrater alls, och hela 96% kött. Sånt gillar jag! =)

Väntar på

att min man ska komma hem igen. Har är och handlar grädde till mig. =) Jag håller nämligen på med en köttfärssoppa som jag tänkte äta till middag. Ja det är lite sent idag, men det gör inget för jag är inte hungrig…Tyvärr så var ju grädden slut då, men jag har ju en underbar make som fixar en ny åt mig. Tyvärr så är det bara Willys som vi har här i närheten, eller närheten och närheten men det är närmast i alla fall… Grejen är ju att de inte har vanlig vispgrädde Arla utan från milko och den är det 3 g kolhydrater i istället för 2,5 som Arla har, men den får duga. =)Gott ska det bli i alla fall, jag har tjuvsmakat. =)

I morrn ska jag till Stockholm och hälsa på en sväng på jobbet. Florence följer med så det blir väl en sväng på stan sen kan jag tro. Eller jag VET. Frågan är bara hur jag ska göra med maten då, men man kanske kan få sig en räkmacka utan macka någonstans. =) Sen är det vägning igen på fredag, det ska bli spännande…

Vad ska ni hitta på i morrn då?