Rex x 2

Idag har vi varit och hämtat två små söta Rex-kaniner. De är bara helt underbara. Födda den 1 april så de är nästan fyra månader. Vi vet dock inte riktigt vad det är för kön på dem, men en har vi nästan lyckats identifiera som en tjej… =) Så nu är det namn vi behöver. Hade de varit två killar så hade det blivit Tage och Sixten, men nu blir det då alltså ev. en Tage om det inte är en tjej till… Så har ni några fina tjejnamn på G så kan ni väl hojta till?

Två av de här är våra…

Rexarna

Cornelis är det full fart på nu. Han drar sig frammåt, och sätter sig själv och försöker resa sig om han får tillfälle. Älskar att stå upp. Men han vänder sig fortfarande inte helt från rygg till mage då han inte kommer över armen riktigt. Så söt!

I natt vaknade jag av att han var på väg upp i min säng!!! Hur läskigt som helst. Han har aldrig vaknat på natten förut. I natt skulle han upp och leka… men han somnade om i vår säng när han fick en flaska välling. Så nu har han precis somnat i sin spjälsäng, där jag fick sänka ner botten på den. Men han har legat ovanligt länge i den lilla sängen. Det var ju så smidigt när han låg jämnsides med mig. nu måste jag ju resa mig upp för att nå över spjälerna, då man inte kan ta bort fronten på vår säng… Men det får väl funka, det är inte så ofta man behöver nappa honom nu för tiden…