Har precis

kommit hem. Vi åkte in till stan en sväng, med Marielle, åt lunch i lekparken, jättemysigt. Sen var det bara hem, och hämta Fredrik och sen en sväng till affärn. Nu är grillen tänd och jag hoppas att köttet är klart inom en relativt snar framtid. Det ska bli så gott! Sen hoppas jag det blir tidigt i säng för jag är jättetrött.

 

Glömde Ju!!!

Cornelis har äntligen fått sin första tand. =) Den dök upp i lördags morse. Ett litet litet gryn. Min stora lilla plutt…

Cornelis badar i Västerås.

Cornelis badar i V-ås

Tillbaka till vardagen igen…

Nu får det fasen vara slut med mina svackor!!! Fasen vad less jag är på mig själv, bara för att jag var så fruktansvärt LAT!!! Men det är det slut med, för ett tag framöver i alla fall… Snart är det dags för frukost, det blir ägg och bacon, sen blir det nog kycklingben till lunch, inte helt bestämt men tror det lutar åt det…

Tillbaka till vardagen igen…

Nu har Fredrik börjat jobba och vi är inne på sista sommarveckan här innan skola och dagis börjar ingen. Tyvärr så verkar vi inte ha vädret med oss. =( Men det får väl gå bra ändå antar jag. Idag ska vi leka lite med Marielle innan hon åker hem till Linköping igen.

Cornelis är det full fart på, han drar sig frammåt sen ett par veckor, och nu kryper han nästan helt också. Ställer sig upp mot allt, och gör allt för att inte sova. Han till och med vaknar och försöker ställa sig upp i sömnen på natten ibland kraken… Det går så fort nu!  Men oftast så är han fortfarande en glad liten prick. Nu är det dags för lite frukost!