+ eller –

I morrn är det dags för vägning igen, och jag hoppas att det har gått bra. Startade på 128 i måndags, men mindre måste det vara då jag faktiskt inte ätit många kolhydrater alls, så vattnet borde ju vara borta i alla fall. Det har flytit på bra den här veckan. Inga problem alls faktiskt. Förutom att jag fortfarande inte har gjort någon matlista då. Hm, det känns lite irriterande. Sitter här och funderar på vad vi ska äta i morrn, måste ju plocka fram något ur frysen… Men det blir nog kyckling, trots att det inte är fredag. ;o) Det blir kyckling, ris och currysås, har jag och min man precis bestämt, fast jag hoppar över riset förstås.

Idag fick jag bacon och stekt ägg till frukost av min goa make, och så tog jag faktiskt en Finn Crisp, med smör på till och den var SÅ god! =) Sen blev det ingen lunch, för vi var inte hemma, utan det blev luch middag, jag åt en wok på lövbiff, en halv lök, och en grön chili, vitlök och massor av ingefära. Hur gott som helst.

Har ni något tips på någon god lunch i morrn så kan ni väl hojta till… Barnen får falukorv och potatismos tror jag. Fredrik jobbar, inga rester i kylen heller… men det löser sig alltid. Nu ska jag ta en varm härlig dusch med min make… Vad som händer sen vet man aldrig.Flört