Ensam hemma!

Idag har vi haft en riktigt soft dag bara. Så härligt. Vi kom upp ganska skapligt på grund av vår söta lilla bebis som tyvärr blir mindre och mindre bebis för var dag som går. Hel ofattbart att han är så stor. Röjer hela tiden han är vaken. Är ballkongdörrarna öppna så drar han ut på en gång, likaså om man öppnar kylskåpet då kommer han farandes som blixten. Ställer sig upp mot allt och lägger ner allt på golvet som ligger någon annanstans. Men oj vad söt han är! Tänk att man kan älska så många så mycket…

Love ya all!!!

Vi åkte till Willys och handlade redan innan frukost och då valde Felicia att vara ensam hemma under tiden, vilket är första gången hon är helt själv. Tänkte att det börjar bli dags för henne att träna lite om det nu blir så att hon måste vara hemma lite själv efter nyaår. Men det gick hur bra som helst. Hon hade kollat på tv hela tiden. Tänk att min lilla tjej börjar bli så stor. 

Sen åt vi frukost och därefter så gick vi hem till mamma och pappa en snabbis och fikade, och sen hem hit och bara var. Tjejerna lekte med Alexander och Olivia, och Cornelis sov.

Nu ligger alla i sängen igen, tjejerna ligger båda i Flisans säng och kollar på tv. Men jag tror de somnar snart då det är väldigt trötta båda två då de var uppe länge igår. Cornelis vet jag sover, även han hur trött som helst. =)