Tonfiskröra

  • Tonfiskröra2011-01-17 07.16.141 burk tonfisk
  • rödlök
  • majonnäs
  • lite creme fraiche
  • svartpeppar

Blanda och ät

Tonfiskröran är uppäten

Den var helt ok, godare än i går morse, fast då åt jag ju knäckebröd till och det är ju ganska gott det med. Men det är det slut med nu. Till lunch blir det kalkon med curry och Creme fraiche. Har jag nästan bestämt mig för. Men nu måste jag väcka barnen om vi ska hinna till skolan i tid.

Mitt lchf-liv

Ja det är dags att börja engagera sig igen, fasen jag hade ju tänkt jag skulle gå till frisören snart, det går ju inte om jag håller på så här heller… Men det har varit ett par tuffa veckor här med sjuka barn, och jag har varit trött… och ja allt sådant. Förmodligen så kommer jag att vara fruktansvärt trött idag också, eftersom jag inte sovit alls, men det får liksom gå ändå. Till Frukost så blir det tonfiskröra, och utan kaffe. Men jag hade tänkt jag skulle gå till kyrkis idag, vi får väl se hur pigg jag är när det är dags, då får jag ju lite kaffe där i alla fall. Sen måste vi åka och handla idag, vi har skjutit på det hela helgen. Men det har varit en härlig helg utan en massa måsten och bara gjort INGENTING. Helt underbart. Det var länge sen.

Sen har jag ju som sagt både biff och kalkon framtagen så jag antar att det blir något kalkonaktigt till lunch och sen biff med vitlökssmör till kvällen. Jag riktigt längtar redan nu.

Inte en blund

har jag fått i natt. Nu är kl. 05.31 och det känns som att det inte är någon idé att försöka längre… Så jag gick upp och skulle sätta på lite kaffe och upptäckte att det är SLUT! Känns ju sådär lagom roligt. Men men. Det är inte så mycket jag kan göra åt det nu. Jag tog en varm dusch, och har precis tänt en brasa och lite ljus här. Ganska mysigt faktiskt. Fredrik har gått till jobbet och de andra sover, men jag kan tänka mig att det blir en lååång dag idag. Cornelis vaknade vid tre och kunde inte somna om, så han höll på och tjorvade ett tag, låg en stund i vår säng, där även Flisan krupit ner tidigare, men det gick bara nån halvtimme sen började han tjura igen så jag la tillbaka honom i hans säng och fixade välling, då somnade han om så han var väl hungrig kraken…