Snart lite kvällsmys

En bra matdag. Frukosten har ni ju redan koll på, till lunch blev det köttfärs och tonfiskgratäng och nu ska jag snart mumsa i mig lite myspys i form av avokadofylld pastramirullar, lite ost och gurka. =) Men först tänkte jag försöka hoppa in i duschen en snabbis medan barnen sover.

Och ni som undrar hur det gått med promenaden idag så kom jag faktiskt ut en sväng. Jag tog Cornelis med mig till Ica, sen tog vi en extra promenad förbi mina föräldrar bland annat och hämtade mina glasögon så nu ser jag riktigt bra. 😉 Ca 45 minuter i alla fall. Härligt kallt var det också, jag riktigt myste faktiskt. Men det blev dock inga bilder då solen hunnit gå ner.

Kaffetime

Sitter äntligen här med en kopp kaffe, med en klutt vispade grädde på toppen. Cornelis sover igen, han är inte riktigt piggelin idag. Hade tänkt vi skulle ta en promenad till affären, men jag vet inte riktigt om jag vill släpa ut honom i kylan. Vi får se hur det ser ut sen på eftermiddagen.

Frukosten gick bra i alla fall, det blev stekt sidfläsk och avokado för mig och Filippa. C har bara ätit välling hela dagen, dock 4 flaskor…

Min dator är tillbaka!!!!!

God Morgon! Igår var vi in till stan jag och Cornelis, tog en promenad på stan, var och åt mysfrukost på Georges, sen tog vi en sväng till Mikaelsgården för lite sång och lek och lunch. Jättemysigt var det. =) Sen åkte vi hem och hämtade tjejerna och åt mellis. Sen hämtade vi pappa och sen bar det av till kungens kurva för datorhämtning och IKEA. Givetvis så fanns inte det vi skulle ha på IKEA och jag tror det var det minsta jag någonsin köpt när jag väl varit där. Det blev två fåtöljer till tjejerna, ett skohorn, 2 små möss till tjejerna och en stjärna till mig som redan hänger på väggen…. That’s it!

Nu sitter tjejerna och tittar på julkalendern, jag får väl äran att gå och byta bajsblöja antar jag….