Maten

har inte varit något vidare den här veckan, trots att jag gjorde en sån fin matlista, tyvärr så blev jag ju sjuk och har varit så sliten sen i onsdags så jag har knappt fått i mig något alls, men nu känns det lite bättre så jag tänkte jag skulle försöka morgondagen med en ordentlig frukost… Nu ska jag gå och dricka massa vatten för jag är jättetörstig… sen blir det tv med resten av familjen om bara lilleman vill somna först.

Antagen!

I förrgår fick jag besked från skolan att jag är antagen till en av distansutbildningarna jag har sökt i Falun, det känns så bra. Jag behöver inte gå tillbaka till mitt gamla jobb. Även om det inte är den inriktningen jag vill gå egentligen så finns det i alla fall något annat. Eftersom det var mitt andra handsval så har jag mitt förstahandsval kvar till andra uttagningen, men har även gjort en sen anmälan till utbildningar på plats, så jag slipper åka ända till Falun när det är dags. Tyvärr så finns de ej på distans där, men jag tror det blir bättre ändå. Jag hoppas på det i alla fall.

Sjukstuga

Jag har varit sjuk och är fortfarande inte helt ok, så fruktansvärt trött, dessvärre så är inte barnen helt ok heller. Cornelis kräktes i natt men äter som vanligt nu, Felicia fick jag hämta i skolan då hon har ont i magen. Jag hoppas att det går över snart så vi får en frisk härlig jul…