Snöstorm

Idag har det varit fullständigt galet ute, det har blåst så in i vassen och snön bara yr… och så snorkallt! Men vi gick till skolan idag och lämnade Felicia, sena som vanligt, och kallt var det… trodde jag skulle frysa ihjäl om låren… Men det gick bra. Träffade Anna där, småtjejerna har ju inskolning till Kometen den här veckan och hon skulle lämna direkt där så jag ringde och sa att jag lämnar Filippa där också. Sen gick jag och Cornelis hem så kom Anna förbi och käkade lite frukost… Sen var det bara att hämta Flippen igen. Nu är hennes hylla på månen tömd, så nu har hon slutat där definitivt. Kometen efter nyår. Därefter åkte vi och hämtade Marielle och Cornelia och körde ut i yrvädret in till stan.

Vi tog en tripp till Jysk och ÖB, hittade en julduk på Jysk för 50 kr, den blir nog bra till julbordet. På ÖB blev det ett helt gäng strumpor bland annat.

Det har även varit julavslutning i skolan idag. Flippen och Cornelis lämnade vi till mormor och morfar, och så åkte vi till Humlan och hade pysselkväll med de andra i Felicias klass. Det var jättetrevligt. Tror dock inte Fredrik uppskattade det lika mycket. =) Han kanske får dispens nästa gång.