Nötter

Fredag kväll. Maken sover i soffan, de små i sina sängar, än så länge, de stora har jag sagt åt utan resultat, jag har precis krupit ner i sängen själv. Det blev lite för mycket nötter ikväll igen, men det är fredag och jag var så sugen på något. Vet att jag åt på tok för lite fett till tacosen, men så är det. Ingenting jag tänker hänga upp mig på, det är i alla fall tillåtet.

I morgon är en ny dag, och jag undrar vad den har att erbjuda… Har inga planer alls faktiskt. Förutom att försöka stå ut med min griniga man som håller på och försöker sluta snusa… Då kostar det att ligga på topp ska ni veta, oj vad hemsk han är, finns inget positivt alls i livet… Men jag hoppas det går över, är så stolt över honom! Älskar dig hjärtat!

Äntligen uppe…

Det blev riktigt sen frukost idag. Jag hade svårt att somna inatt också, vilket givetvis medförde att jag var trött i morse. Men det fick jag sota för…  Inte nog med att det är svinkallt här hemma… Tjejerna tog upp Cornelis, som det brukar varje morgon, hur goa som helst. Då får jag ligga kvar en stund i sängen. Nu hade Flisan även dukat fram frukost på bordet, men så hade hon väl inte full koll på lilla C, så han fick givetvis tag på filen som han drog ner på golvet… Dessutom så hör jag hur ett glas går sönder, så det var bara att pallra sig upp och torka fil från golvet och dammsuga, innan det var dags att fixa frukost.

Men nu har vi ätit, ja det var ett par timmar sen men i alla fall. Det blev avokado, bacon och majonäs för min del. Kaffe har jag inte orkar fixa än, men jag tänkte vi tar det när Fredrik kommer hem. Då tänkte jag vi skulle fika lite. Barnen får varsin smoothie, och jag och Fredrik kaffe med grädde. Sen måste vi åka och handla och städa, känns sådär måste jag säga. Ikväll blir det i alla fall tacos här. Det ska bli gott. Det var länge sen vi åt. Funderar på om jag ska göra några plättar som bröd eller om jag ska strunta i det och bara äta det andra… hm ,får fundera. =)