Dagens mat

Nu är det kväller och jag tror alla barnen sover… Cornelis somnade utan napp till och med så trött var han.

Lunchen idag blev 4 paranötter, sen blev det fyllda lövbiffar toppade med vitlökssmör och smörstekta champinjoner… och så en klick bearnaissås, det var riktigt riktigt gott!

11 Januari

Äggmackor och bacon
Äggmackor och bacon

Nu har jag också fått frukost i mig, riktigt gott var det. Det blev äggmackor och bacon, och så lite vatten. Tidigare i morse blev det en kopp kaffe med lite kokosfett. Var inte alls hungrig i morse när de andra åt. Så man kan väl säga att det blev brunch idag, Filippa åt stekt ägg utan ost och bacon till lunch. =)

FlisanLoveDet här fick jag av Flisan igår när vi skulle åka hem från mormor… Det var allt hon kunde göra, en båt, och så ett flygplan (som inte blev så bra för hon har inte riktigt lärt sig det än) sen en jättefin tekning. Jag blev så rörd. Vilken kärlek! Jag har verkligen världens underbaraste familj. Älskar er alla! Mer än mest!

Kryddsmör

Jag har bestämt mig för att skära ner minimalt på kolhydrater den här veckan. Jag hoppas att jag fixar det, men det borde inte vara något problem. Bara jag planerar. Jag ska åka och handla sen, och tänkte göra lite olika kryddsmör. Det är ju inte svårt så jag fattar inte varför jag inte gjort det mer. Vet inte vad jag ska smaksätta det med riktigt, vitlök givetvis, och sen basilika kanske… eller oregano… och grön chili, då har jag lite att välja på.

Måndag och skoladag

Det har varit segt i helgen, ingen bra helg alls, men nu är det vardag igen. Fredrik har precis gått iväg med Flisan till skolan, det känns skönt att jag slapp gå ut nu på morgonen. Fredrik jobbar eftermiddag och även när han gör det så brukar han börja ganska tidigt eftersom dom inte har haft så mycket att göra, men idag lämnade han Flislis. Själv så försöker jag få C att sova igen. Flippen sitter och målar en skylt.

Cornelis har blivit så medveten om allt bara de senaste veckorna… Han går mest istället för kryper nu också, hur söt som helst. Sen har han börjat prata lite smått som att säga ack ack=tack tack och kaka=kaka (ja det är inte jag som har lärt honom just det ordet utan far hans… ) Nu står han och hoppar i sängen och vill inte alls sova.