Frukost?

Nu ligger alla barnen och sover, utan problem. Det märks att vi är tillbaka i vardagen. Själv funderar jag över vad det blir till frukost i morrn, har ni några förslag???

Middag i lchf-anda så klart

Det blev köttfärsrullarna och de var jättegoda. Helt klart att rekommendera. Tjejerna gillade dem också. Så i morrn blir det nog repris, i alla fall för barnen för det har dom beställt och det blev ju en del köttfärs kvar om man säger så…

Köttfärs till middag

Idag blir det köttfärs till middag. Jag hade ju tidigare tänkt att det skulle bli hamburgare i sallad, men så fick jag tips om de här rullarna… de ser ju för himla goda ut… Så nu vet jag inte riktigt vad det blir… Vad skulle ni välja???

Tandläkarn

AnnaCornelis100112,2
Anna och Cornelis leker med pärlor

Morgonen började med tre kesoplättar en klick vitlökssmör, in i mikron och så på med pastrami, gott. Sen tog vi en promenad hela familjen till skolan, där jag fortsatte till tandläkarn med Cornelis och Fredrik lämnade tjejerna. Det gick bra hos tandläkarn, C fick en grön tandborste med sig hem. Sen därefter så gick vi till Cathis och Alvin och drack lite kaffe och lekte en stund.

Sen åkte vi ut till Järsta där Anna bjöd på lunch, bacon, ägg och lite Bregott. 😉 Eftermiddagen har bara runnit iväg. Felicia följde med Tea hem efter skolan, Filippa är nu hos Olivia och C ligger och äter välling. Dags att fixa middagen…