Tävling hos Suzan

vattenflaskaHejsan!

Den här fina flaskan kan ni vinna inne hos Suzan. Flaskan kommer från Slazenger, och förutom dryck så får du plats med annat som du kanske vill ha med dig som ex, nyklar eller mobilen.

Var med och tävla ni också, det är jag!

Lycka Till!

Hunnit med en hel del idag…

Igår var vi till Ica Maxi och handlade lite, och då tittade jag faktiskt efter boxholmsostarna och de hade flera stycken så vi provade paprika, den är inte lika god som borgmästarosten, men nu har jag provat i alla fall. Sen såg jag idag när jag var in en snabbis på vår lilla Ica här, så hade dom flera stycken här också så de måste jag prova sen… =)

Det blev brunch idag, avokado, strimlad bacon och lite majonäs. Jag är mätt fortfarande, men nu är det snart dags för middag. Det blir idag samma sak som igår, fast med biff istället för oxfilé. GOTT!

Felicia var iväg till Evelina på förmiddagen, så vi passade på att åka in till 12 korgar för att se om dom hade några hjälmar, de hade de dock inte, alla var slut förutom en ridhjälm, men det var ju inte riktigt det vi skulle ha… Mamma och pappa var där innan oss, så mamma har köpt skridskor till mig, och en grillpanna i gjutjärn och en stekpanna som vi ska prova… 30 kr styck, det är lagom pris.

Nu på eftermiddagen var vi in till Frank och Therese och firade Frank, han fyllde ju år igår, sen en snabbfika hos mamma och pappa och hämta grejorna och så nu hem… Skönt att vara hemma igen. Nu blir det bara middag och så mys framför tv:n. Funderar på om man ska göra några ostchips till kvällen…