Vad ska jag bli när jag blir stor?

Jag vet verkligen inte vad jag vill jobba med. Men jag skulle nog kunna tänka mig vad som helst, som är lite mer stimulerande än att bara sitta i telefonen hela dagarna och svara på frågor. Jag vill ifrån hela myndigheten, jag vill utvecklas, pröva något nytt… men hur lätt är det när man egentligen inte har någon utbildning, fast man ändå har pluggat i flera år???

 

Ostchips

  • ostchips.1En hård bit smakrik ost
  • ev. krydda (oregano, kummin, chili eller vad ni vill ha)

Sätt ugnen på 200 grader, skär osten i kuber i lagom stora bitar, det beror på hur stora ni vill ha. Lägg bitarna med marginal på en plåt med bakplåtspapper. De flyter ut ganska bra. Sen in i ugnen tills de bubblar ordentligt, ca 8 min. Det är jättelätt att bränna dom då det är svårt att se när de är klara. Men man får kolla lite. Tar man ut dom för tidigt så kan man sätta in dom igen. Vill ni sen krydda dom så gör det direkt när de tas ur ugnen så att kryddan fastnar. Låt svalna och ät. =) Enkelt och gott!

Söndag 17 januari

I morse fick C en flaska välling och tjejerna varsin frukt innan vi åkte in till stan för att ta den sista sprutan mot svininfluensan…. Tänkte vi tar och äter en härlig brunch när vi kommer hem sen. Så när vi kom hem så åt resten av familjen hamburgare och jag åt oxfilén som blev över i fredags tillsammans med knaperstekt bacon på och vitlökssmör.

Flisan skulle in till bowlinghallen på Evelinas kalas så vi åkte och hämtade Fanny och Ella och så in igen. Medan Fredrik och Filippa läste Illiaden… Det ska börjas i tid vet nu…  Cornelis sov.

På efter middagen så blev det en näve mandlar och några ostchips. De är ju bara för goda. Nu står kycklinglårfiléer och puttrar på spisen, ska hälla på lite kokosmjölk mot slutet hade jag tänkt. Sen blir det nog något ostchips till kvällen också kanske…