Mmmums!

MuffinsNästan så att jag längtar tills i morgon bitti. 😉 Men vi ska ta oss en liten provsmak om en stund jag och min man sen blir det mys i soffan tror jag.

I Ugnen

Nu står de i ugnen, det blev en sats till mig med bacon, västerbottenost och oliver med chili i, och till min älskade make med salami, västerbottenost och jalapeño, så nu är frukosten fixad för veckan, då är det bara middagen kvar 😉

Effektiv söndag…

Idag har vi hunnit med att sova länge, även barnen sov länge. Filippa var ner och väckte Flisan, Wille o Michelle vid kvart i tio, då det var frukostdags. Kl. tio skulle vi ha Humlan-träff för de blivande Humlorna men vi blev ju lite sena då, men var dock där strax innan 11. 🙂 Vi hade tur med vädret också, strålande solsken, men molnen hopade sig dock mot slutet. Vi passade på att ta en sväng förbi svärmor o svärfar för lite fika på vägen hem. Det var längesedan vi var där, katastrof matmässigt. 🙁 Wille o Michelle kom dit också en snabbis innan de gick hem i hellregnet då deras mamma kom och skulle hämta dom. Men sen sken det upp igen så vi hann lagom hem och hämta bilen och sen iväg till mina föräldrar en sväng, där det åter igen började regna.

Cornelis har inte sovit middag idag, så han har precis somnat in. Jag antar att han inte är allt för pigg i morrn när det är dagisdags igen. Tjejerna vet jag inte riktigt vad dom gör, själv sitter jag och funderar på om jag ska orka göra några frukostmuffins till veckan.