Award

beautiful-blog-awardJag fick ju en award av söta Uwis för ett tag sen som jag tänkte jag skulle dela med mig av. Här kommer 7 saker om mig. Det är verkligen skitsvårt men jag ska försöka i alla fall.

 1. Jag är mamma till tre underbara barn och två bonusbarn, sen får vi snart en ny liten bebis i början på november.
 2. Älskar hallon och jordgubbar
 3. Hatar tvestjärtar getingar.
 4. Är ett Winnerbäck-fan sedan 1998 då jag hörde honom för första gången och blev alldeles förälskad.
 5. Vill så innerligt ha ett nytt jobb, ett jobb där jag slipper pendla och prata i telefon hela dagarna. Sitter idag i kundcenter på en statlig myndighet.
 6. Gillar inte alls att baka.

Det här är vad jag kom på… det är ju jättesvårt. Och lika svårt blir det att skicka awarden vidare… hm, vilka ska jag välja??? 🙂

Det blir några som jag brukar kikar in hos ibland och som inte har haft den än vad jag vet 😉

Frukost

Det blev paranötsbröd idag, med smör och ost, och så lite kaffe till det. Så gott!  Till barnen så bytte jag ut paranötter och linfrön mot kokos och de blev också jättebra, alla barnen åt. Michelle tål ju inte nötter så det är bra att det funkade.

Till middag idag vet jag fortfarande inte vad det blir. Jag har ingen inspiration alls. Men det blir nog bara gillad eller stekt kycklingfilé med lite tillbehör. Kanske ska göra kycklingspett…. hm, ja det tål att tänkas på =) Frågan är vad vi ska ha till för något. Pizzasallad finns kvar sen igår så det kan vi ta, sen gör jag nog kanske en blomkålsallad eller dyligt.

Tomatsås till pizza

Ingredienser:

 • Tomatpuré (titta noga på de olika märkena, för kolhydraterna skiljer sig mycket mellan dem)
 • en gul lök
 • olja
 • svartpeppar
 • oregano

Mixa löken i matberedaren, häll i ett par dl tomatpuré, mixa, häll under tiden på lite olja till lagom konsistens och sen i med rikligt av kryddorna. Det är ju en smaksak så smaka gärna av efter hand.

Lchf-pizza

Det var gårdagens middag och trots att jag inte ätit någon lunch så blev jag så mätt, så jag inte upp hela. Inte som vanlig pizza dock, men helt ok.

Jag gjorden en tomatsås på tomatpure, olja, lök, peppar och oregano, körde först löken i matberedaren och sen ner med resten, jättegod blev den, härlig smak.

Sen hade jag på skinka, riven prästost och mozzarella, och till det åt vi pizzasallad.

Idag har jag dock mindre inspiration. Har ingen som helst aning om vad vi ska äta. Det blir paranötsbröd och kaffe till frukost i alla fall. Ska snart gå iväg och göra några.

Jag kom ju precis på att jag köpte kycklingfiléer igår så det blir det idag, men frågan är om vad, några förslag?