Matlista v. 36

Måndag

  • Frukost: Avokado och revbenspjäll
  • Middag: Rester från söndag (oxfilé, sås, och broccoli)

Tisdag

Onsdag

  • Frukost: Tonfiskröra
  • Middag: Fylld tjockkorv med blomkålsmos

Torsdag

Fredag

  • Frukost: Baconröra
  • Middag: Broccoligratäng med skinka

Lördag

  • Frukost: Omelett
  • Middag: Kycklingspett med olika såser (gorgonzolasås, bearnaissås, guacamole, fetaoströra) sallad

Söndag

  • Frukost: småplock (ägg, korv, ostar mm)
  • Middag: fläskfilé med såser från igår

Kycklinglåda med grönpeppar

TACK U!

Fick ett recepttips av Uwis som jag måste lägga upp. Ni hittar orginalet här.

Man gör denna rätt helst kvällen innan den ska ätas, så den får stå och dra sig. Sen skjutsar man bara in formen i ugnen 15 min medans man hackar i hop en god sallad och voila så har man middagen färdig!!

3-4 port:

Bena ur 1 grillad kyckling

Koka upp i en kastrull:
1 msk smör
1 msk fransk senap
2 msk soya
1/2 msk grönpeppar (krossa den lite lätt)
2 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche

Lägg köttet i en form. Häll såsen över köttet och låt stå över natten (om man har bråttom funkar det med ett par timmar ;) )

Älskar dig mitt hjärta!

Idag är det 7 år sen som de glömde bort vår bröllopsbukett, så de fick leverera den på plats, 7 år sen min äldsta dotter hade en söt liten klänning i röd manchester och det är 7 år sen, som du och jag mitt hjärta blev man och hustru… Älskar dig mer än massor.