Fredag kväll

Ja då sitter jag här i min ensamhet igen framför Skavlan, de andra sover, Filippa somnade här bredvid mig så hon får nog ligga kvar där. Fredrik somnade med Cornelis så han lär ju inte bära när henne 😉 Flisan gick ner och la sig för en stund sen och jag tror hon sover å. Vi var ju i badhuset idag så de är toktrötta alla fyra. Charlie sover ju normalt så här dags så det är som det ska vara. Till lunch blev det woken, som jag rörde ner lite creme fraiche i, middagen blev pizza med en ”deg” gjord på ägg, grädde, olja, salt och fiberhusk, den var inte riktigt min grej, det var inte alls äckligt eller så, men jag föredrar den andra bottnen med blomkål. Bara så att ni vet.

I morrn så har jag inte riktigt koll på läget känner jag. Det borde jag nog ha så jag får nog ta och kolla upp matlistan lite. Jag skulle egentligen gjort kvällsmyset idag eftersom den ska stå över natten, men det orkar jag inte så vi får se om det räcker med att den står över dagen. 😉 Nu tänkte jag snart ta och packa ihop för idag.

God Natt Världen

God Morgon!

Fast nu är det ju förmiddag iof, men i alla fall. Jag ät trött, och grabbarna trötta så jag tror vi ska bädda ner oss snart. Innan tjejerna kommer hem. Har inte ätit något än, tog mig en kopp te förut med en lite smör och grädde i. GOTT!